Kehitysvammapalvelujen kevään ja kesän sijaisuudet

Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelut on innostava ja kehittyvä toimialue, joka tuottaa monipuolisia palveluja kehitysvammaisille sekä muille oppimisessa, ymmärtämisessä ja kommumikoinnissa tukea tarvitseville henkilöille. Erilaisten palvelujen avulla turvaamme käyttäjien hyvän elämänlaadun.

Etsimme nyt kevään ja kesän ajaksi motivoituneita HOITAJIA, OHJAAJIA ja SAIRAANHOITAJIA Satakunnan alueella sijaitseviin asumisyksiköihin ja Antinkartanon kuntoutuskeskukseen. Tehtäviin haetaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia (esim. lähihoitajia, sosionomeja, sairaanhoitajia) ja alalla opiskelevia. Eduksi katsotaan perehtyneisyys kehitysvammahuoltoon. Työ on enimmäkseen kolmivuorotyötä.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen. Työt voivat jatkua myös kesän jälkeen.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Rekrytoija kutsuu valitut henkilöt haastatteluun, jossa tarkastetaan alkuperäiset tutkintotodistukset ja opintorekisteriotteet sekä selvitetään tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Tule tekemään hyvää työtä kanssamme. Meillä viihdytään!

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytoija Marika Paunu,
p. 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.