Sipoo on nopeasti kasvava, uudistuva ja kehittyvä kunta. Panostamme siihen, että keikka- ja kesätyöntekijöillemme on mielekkäitä ja sopivan haastavia työtehtäviä, emmekä tingi perehdytyksestä.

Kunta hakee nyt reippaita keikkatyöntekijöitä sijaisiksi ja lisätyövoimaksi pääsääntöisesti 1.5.- 31.8.2020 väliselle ajalle sosiaali- ja terveyspalveluihin sairaanhoitajien, lähihoitajien sekä laitoshuoltajien tehtäviin.

Edellytämme sinulta ammattitaitoa ja pätevyyttä tai alan opintoja tehtävään ja toivomme joustavaa tiimityöskentelyä, oma-aloitteisuutta ja positiivista mieltä. Hoito- ja sosiaalialan opiskelijat huomioidaan (mm. sairaanhoitajan/terveydenhoitajan opinnoista suoritettuna min. 140 op).
Arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista sekä kokemusta esimerkiksi harjoittelujen kautta.

Hakemukset kunnan keikka- ja kesätyöpaikkoihin tulee jättää viimeistään 30.5.2020 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.

Muistathan merkitä tiedon missä tehtävässä olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään. Voit jättää hakemuksesi liitteeksi myös CV:n. Kaikkiin hakijoihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Akuutti- ja kuntoutusosasto (sairaanhoitajat, lähihoitajat)
Osastonhoitaja Pia Hellman puh +358 40 1914304

Asumis- ja hoivapalvelut (sairaanhoitajia, lähihoitajia ja laitoshuoltajia)

Sateenkaari, pitkäaikaishoidon osasto
Osastonhoitaja Mira Pajunen, puh +358 40 191 4510

Suvituuli, Suvikuja, tehostetun palveluasumisen yksiköt
Osastonhoitaja Tina Lindgren, puh. +358 40 1914515

Kotihoito (lähihoitajat)
Kotihoidon ohjaaja Katja Suursalmi, puh. +358 50 3385761

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@sipoo.fi

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Tutustu työnantajaan

Mikäli sinulla on kysyttävää Kuntarekryn käytöstä tai keikkatöistä yleensä, ota yhteyttä rekrytointiin
Kati Hautakorpi, puh. 2353 6258, kati.hautakorpi(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!