Keikkatyö, Keskinen-, Eteläinen-, ja Läntinen alue

Ansök senast  31.12.2024 12:00

Hei tuleva keikkalaisemme!

Tähän voit jättää hakemuksesi, jos etsit keikkaluonteista sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön, lähihoitajan, hoitoapulaisen, hoiva-avustajan tai kotiavustajan työtä keskiseltä- , läntiseltä- tai eteläiseltä alueelta Pohjois-Savon hyvinvointialueella.

Täällä ilmoituksella haetaan keikkatyöhön näiden kuntien alueelle: Kuopio, Juankoski, Riistavesi, Vehmersalmi, Karttula, Tuusniemi, Kaavi, Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Varkaus, Joroinen ja Leppävirta.

Meillä pääset toteuttamaan monipuolista hoitotyötä perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa lähellä asiakasta ja osana moniammatillisia työyhteisöjä.

Tämän Ilmoituksen kautta voit hakea keikkatyötä Kuopion alueelta:
- kotihoitoon / palvelutaloihin
- asumispalveluihin
- perusterveydenhuollon sairaalapalveluihin
- kotisairaalaan
- lääkäri- ja hoitaja vastaanottopalveluihin
- neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhoito
- Kuopion yliopistollisen sairaalan eri työyksiköihin

Ilmoita hakemuksessa mihin yksikköön haet ensijaisesti. Keikkatyö on yksi vuoro kerrallaan tai maksimissaan 13 vuoroa kestävää työtä, sopimuksen ja omien mahdollisuuksien mukaan.

Keikkatyötä varten sinulla tulee olla lain ja asetuksen mukaan vaadittava pätevyys, sekä ammattiin valmistuneilla Valviran ammatinharjoittamislupa. Haastattelutilanteessa tarkastetaan mitä/ millaista keikkatyötä voit tehdä.

Osassa kotihoidon yksiköissä ja kotisairaalassa tarvitaan ajokortti (B-luokka).

Noudatamme Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa. Vanhuspalveluissa 1.1.2024 alkaen tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemuksia käsitellään aktiivisesti ja sinuun ollaan yhteydessä.

Sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi. Hae rohkeasti keikkalaiseksi Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Läs mer

http://www.pshva.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja sähköpostilla osoitteesta: keikkalaiset@pshyvinvointialue.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Läs om arbetsgivare