test

Keikkatyö, Pohjoinen- ja Koilinen alue

Ansök senast  31.12.2024 12:00

Hei tuleva keikkalaisemme!

Tähän voit jättää hakemuksesi, jos etsit lyhyttä keikkaluonteista työtä ja olet sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, lähihoitaja, hoitoapulainen, hoiva-avustaja, hammashoitaja tai suuhygienisti.

Haemme alalle kouluttautuneita hoitajia, mutta myös opintojen eri vaiheissa olevia hoitotyön opiskelijoita Pohjois-Savon hyvinvointialueen pohjoiselle- ja koiliselle alueelle.

Täällä ilmoituksella haetaan hoitoalan keikkatyöhön näiden kuntien alueelle: Kiuruvesi, Vieremä, Sonkajärvi, Iisalmi, Rautavaara, Siilinjärvi, Lapinlahti, Maaninka ja Nilsiä.

Oletko positiivinen ja rohkea tyyppi sekä pystyt itsenäiseen työhön? Meillä pääset toteuttamaan monipuolista hoitotyötä lähellä asiakasta ja osaksi moniammatillisia työyhteisöjä
- kotihoitoon
- asumispalveluihin
- osastopalveluihin
- mielenterveys- ja päihdepalveluihin
- vastaanottopalveluihin
- suun terveydenhuoltoon
- neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhoitoon

Ilmoita hakemuksella mihin yksikköön haet ensisijaisesti. Keikkatyö on yksi vuoro kerrallaan tai maksimissaan 13 vuoroa kestävää työtä, sopimuksen ja omien mahdollisuuksien mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lain ja asetuksen mukaan vaadittava pätevyys, sekä Valviran ammatinharjoittamislupa. Opiskelija, ilmoita opintopistemääräsi hakemuksella.
Haastattelutilanteessa tarkastetaan mitä/ millaista keikkatyötä voit tehdä. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Vanhuspalveluissa 1.1.2024 alkaen tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kotihoidon yksiköissä tarvitaan ajokortti.

Hakemuksia käsitellään aktiivisesti ja sinuun ollaan yhteydessä.

Nyt sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi, joten hae siis rohkeasti! Odotamme juuri sinua!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Kontaktuppgifter

lisätietoja sähköpostilla osoitteesta: keikkalaiset@pshyvinvointialue.fi

Piia Lind p. 040 5441743 piia.lind@pshyvinvointialue.fi

Jaana Haapalainen p. 040 1617266 jaana.haapalainen@pshyvinvointialue.fi

Marjut Kainulainen p. 040 7126712 marjut.kainulainen@pshyvinvointialue.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista. Läs om arbetsgivare