Keikkatyöhön Eksoteen

Tervetuloa sijaiseksi Eksoten yksiköihin!

Määräaikaisia tehtäviä ja keikkatyötä on tarjolla koko Eksoten alueella niin valmiille hoitoalan osaajille kuin ammattiin opiskeleville. Tarjotut työtehtävät määräytyvät mielenkiintosi ja oman osaamisesi mukaan.

Sijaisuuksia on tarjolla pääsääntöisesti kotihoidossa, asumispalveluissa, keskussairaalassa ja kuntoutuksessa, mutta haemme osaajia myös muihin toimintoihimme.
Keikkatyötä varten sinun tulee tehdä sijaishakemus Kuntarekryyn. Hakemuksen vastaanotettuamme otamme sinuun aina yhteyttä sopiaksemme jatkosta.

Sijaisuuksien tekoa varten sinulla tulee olla voimassa Eksoten vaatima lääkeosaaminen (LOVe). Voit täydentää lääkeosaamistasi meillä ennen sijaisuuksien alkua.

Tiedäthän, että Eksotessa edellytämme Tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa työntekijöiltä. Olemme savuton työpaikka.

Käsittelemme kaikki viestit ja jos et ole vastaanottanut sähköpostia niin tarkastathan myös sähköpostisi roskaposti-kansion.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Eksote rekrytointipalvelut
rekrytointipalvelut@eksote.fi
p. 040 651 1300

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) perustettiin vuonna 2010. Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja niiden lähikunnissa; kuntayhtymään kuuluu 9 kuntaa. Alueella Etelä​-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Asukkaita on noin ​130 000.

Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5 000, ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Liity ammattitaitoiseen joukkoomme, ja seuraa aktiivisesti avoimia työpaikkojamme. Meillä on jatkuvasti kysyntää erilaisille osaajille.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats