Skip to main content
test
Keikkatyöhön Eksoteen - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Tervetuloa sijaiseksi Eksoten yksiköihin!

Määräaikaisia tehtäviä ja keikkatyötä on tarjolla koko Eksoten alueella niin valmiille hoitoalan osaajille kuin ammattiin opiskeleville. Tarjotut työtehtävät määräytyvät mielenkiintosi ja oman osaamisesi mukaan.

Sijaisuuksia on tarjolla pääsääntöisesti kotihoidossa, asumispalveluissa, keskussairaalassa ja kuntoutuksessa, mutta haemme osaajia myös muihin toimintoihimme.
Keikkatyötä varten sinun tulee tehdä sijaishakemus Kuntarekryyn. Hakemuksen vastaanotettuamme otamme sinuun aina yhteyttä sopiaksemme jatkosta.

Sijaisuuksien tekoa varten sinulla tulee olla voimassa Eksoten vaatima lääkeosaaminen (LOVe). Voit täydentää lääkeosaamistasi meillä ennen sijaisuuksien alkua.

Tiedäthän, että Eksotessa edellytämme Tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa työntekijöiltä. Olemme savuton työpaikka.

Käsittelemme kaikki viestit ja jos et ole vastaanottanut sähköpostia niin tarkastathan myös sähköpostisi roskaposti-kansion.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eksote rekrytointipalvelut
rekrytointipalvelut@eksote.fi
p. 040 651 1300

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb