test

Keikkatyöhön Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle 2023

Hakuaika päättyy  31.12.2023 23:59

Tervetuloa sijaiseksi Etelä-Karjalan hyvinvointialueen yksiköihin!

Määräaikaisia tehtäviä ja keikkatyötä on tarjolla koko maakunnan alueella niin valmiille hoitoalan osaajille kuin ammattiin opiskeleville. Tarjotut työtehtävät määräytyvät mielenkiintosi ja oman osaamisesi mukaan.

Sijaisuuksia on tarjolla pääsääntöisesti kotihoidossa, asumispalveluissa, keskussairaalassa ja kuntoutuksessa, mutta haemme osaajia myös muihin toimintoihimme.
Keikkatyötä varten sinun tulee tehdä sijaishakemus Kuntarekryyn. Hakemuksen vastaanotettuamme otamme sinuun aina yhteyttä sopiaksemme jatkosta.

Sijaisuuksien tekoa varten sinulla tulee olla voimassa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vaatima lääkeosaaminen (LOVe). Voit täydentää lääkeosaamistasi meillä ennen sijaisuuksien alkua.

Tiedäthän, että Etelä-Karjalan hyvinvointialueella edellytämme Tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa työntekijöiltä. Olemme savuton työpaikka.

Käsittelemme kaikki viestit, ja jos et ole vastaanottanut sähköpostia niin tarkastathan myös sähköpostisi roskaposti-kansion.

EKHVA rekrytointipalvelut
rekrytointipalvelut@ekhva.fi
p. 040 651 1300

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Tutustu työnantajaan