test

Keikkatyöt Etelä-Karjalan hyvinvointialueella

Ansök senast  31.12.2024 23:59

Hei sie! Tule meille keikkalaiseksi Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle!

Tule kanssamme tekemään vaihtelevaa ja tärkeää työtä, jossa jokainen päivä on erilainen. Etsimme sekä kokeneita hoitoalan ammattilaisia, että innokkaita opiskelijoita tekemään keikkatöitä sekä sijaisuuksia ympäri maakuntaa. Tarjotut työtehtävät määräytyvät juuri siun kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Keikkatöitä meiltä löytyy niin kotihoidosta, asumispalveluista kuin myös keskussairaalasta ja kuntoutuksesta, mutta etsimme osaajia myös muihin hoitotehtäviin. Haluamme tarjota siulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja kokea monipuolisia työympäristöjä.

Ja tiedätkö mikä tässä työssä on erityisen mahtavaa? Se on täysin sovitettavissa yhteen muun elämäsi kanssa. Voit ottaa keikkoja juuri silloin kun se siulle sopii, kiitos kätevän käytettävyyskalenterimme. Saat nauttia vapauden ja itsenäisyyden eduista, mutta et koskaan tunne olevasi yksin. Työyhteisössämme on joukko ammattitaitoisia ja sydämellisiä tyyppejä, jotka ovat valmiita tukemaan ja auttamaan siuta aina tarvittaessa.

Keikkatöitä varten siulla tulee olla Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vaatiman lääkeosaamisen (LOVe) pätevyys voimassa. Ei hätää, hakuprosessin aikana saat ohjeet lääkeluvan suorittamiseen tai oman lääkeosaamisesi täydentämiseen meillä ennen töiden alkua.

Tiedäthän myös, että meillä Etelä-Karjalan hyvinvointialueella edellytämme kaikilta työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa. Turvallisuus on meille ykkösasia - sekä potilaille ja asiakkaille, että työntekijöillemme. 1.1.2024 alkaen astuu voimaan laki, joka velvoittaa työnantajan tarkastamaan rikosrekisteriotteen lasten, nuorten ja iäkkäiden kanssa työskenteleviltä. Olemme myös savuton työpaikka.

Tule meille tekemään merkityksellistä töitä! Keikkatöitä varten täytä hakemus Kuntarekryssä. Kaikki viestit käsitellään huolellisesti ja pyrimme vastaamaan hakemukseesi viimeistään viikon sisällä. Joten jos sie et ole saanut meiltä sähköpostia, tarkastathan myös roskapostikansiosi tai ole meihin tarvittaessa yhteydessä. Emme halua jättää ketään vastausta vaille!

Liity joukkoomme ja tule rakentamaan hoitoalan tulevaisuutta Etelä-Karjalan hyvinvointialueella. Odotamme innolla yhteistyötä siun kanssa!


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Kontaktuppgifter

EKHVA rekrytointipalvelut

rekrytointipalvelut@ekhva.fi

p. 040 651 1300

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare