Skip to main content
test
Keikkatyöt ja sijaisuudet Etelä-Karjalan hyvinvointialueella 2023 - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Tervetuloa sijaiseksi Etelä-Karjalan hyvinvointialueen yksiköihin!

Määräaikaisia tehtäviä ja keikkatyötä on tarjolla koko maakunnan alueella niin valmiille hoitoalan osaajille kuin ammattiin opiskeleville. Tarjotut työtehtävät määräytyvät mielenkiintosi ja oman osaamisesi mukaan.

Sijaisuuksia on tarjolla pääsääntöisesti kotihoidossa, asumispalveluissa, keskussairaalassa ja kuntoutuksessa, mutta haemme osaajia myös muihin toimintoihimme.
Keikkatyötä varten sinun tulee tehdä sijaishakemus Kuntarekryyn. Hakemuksen vastaanotettuamme otamme sinuun aina yhteyttä sopiaksemme jatkosta.

Sijaisuuksien tekoa varten sinulla tulee olla voimassa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vaatima lääkeosaaminen (LOVe). Hakuprosessin aikana saat ohjeet miten lääkelupamme suoritetaan, joten voit suorittaa lääkeluvan tai täydentää lääkeosaamistasi meillä ennen sijaisuuksien alkua.

Tiedäthän, että Etelä-Karjalan hyvinvointialueella edellytämme Tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa työntekijöiltä. Olemme savuton työpaikka.

Käsittelemme kaikki viestit, ja jos et ole vastaanottanut sähköpostia niin tarkastathan myös sähköpostisi roskaposti-kansion.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

EKHVA rekrytointipalvelut
rekrytointipalvelut@ekhva.fi
p. 040 651 1300

Lisätietoja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji!

Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme!

Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia?

Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista


Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb