Keittäjä

Lapin sairaanhoitopiirin ravintopalveluissa on haettavana 19.2.2021 klo 15.00 mennessä

KEITTÄJÄN SIJAISUUS ajalle 15.3.2021 - 3.2.2022

Toimipaikkana on Lapin keskussairaalan ravintokeskus. Työ on vuorotyötä.

Keittäjän tehtäviin sisältyvät kaikki keittiön perustehtävät eli ruoanvalmistus, pakkaaminen, astiahuolto ja puhtaanapito.

Arvostamme ajan tasalla olevaa osaamista, kehittämismyönteisyyttä sekä itsenäistä ja vastuullista työskentelyä toiminta-ajatusten ja liikeidean mukaisesti. Osaat huomioida asiakasryhmien ravitsemushoidolliset erityistarpeet sekä asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja elintarviketurvallisuuden. Odotamme sinulta sitoutumista ruoka-, hygienia- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen, hyviä vuorovaikutus- ja yhteystyötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Odotamme dieettikeittiön vahvaa osaamista ja eduksi katsotaan erikoisruokavaliopalveluiden tutkinto sekä vähintään kahden vuoden kokemus eritysruokavalioiden valmistamisesta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen palvelussuhteen alkamista. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605. Sähköpostitse sari.salo@lshp.fi.


Rovaniemellä 11.1.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ravitsemispäällikkö Sari Salo, 040 482 1605. Sähköpostitse sari.salo@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tukipalvelut, Ravintopalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!