Keittiöapulaisen sijaisuuksia

Liedon kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisiakin sijaisia keittiöapulaisen tehtäviin. Jos olet kiinnostunut toimimaan koulussa, päiväkodissa tai hoitolaitoksissa keittiöyössä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto. Muodollisesti kelpoisten sijaisten puuttuessa otetaan huomioon myös hakijat, joilla ei ole muodollista pätevyyttä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

anne.rantalaiho@lieto.fi

Liedon kunta, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Osoite: Lieto

Lieto on n. 17 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa . Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.