Skip to main content
test
Kemian ja matematiikan lehtori - Riihimäen kaupunki

Riihimäen lukiossa on haettavissa kemian ja matematiikan lehtorin viransijaisuus ajalla 30.11.2022-3.6.2023. Opetustunnit ovat pääasiassa kemiaa, mutta tehtävään kuuluu joitain lyhyen matematiikan opintojaksoja. Pääset valmentamaan kevään 2023 kemian ylioppilaskokeeseen osallistuvia opiskelijoita. Opetustyön lisäksi sinun on mahdollista osallistua lukion tiimitoimintaan.
Olet osa lukion luonnontieteellisten aineiden opettajien ryhmää, joka on tukenasi arjen työssä. Opetuksen suunnittelun pystyt hoitamaan itsenäisesti. Odotamme sinulta innostusta kemian töiden tekoon yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 mukaan

Lisätietoja

http://www.riihimaenlukio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Kari Jukarainen, 040 330 4605, apulaisrehtori Ulla Korpinen 040 330 4606

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Opetus- ja nuorisopalvelut, Lukiot, Riihimäen lukio

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Koulukatu 5, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb