Kemisti - Tammerfors stad

Kemisti

TAMPEREEN VESI LIIKELAITOS/LABORATORIOT
Tampereen Vesi on Tampereen kaupungin liikelaitos, joka huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja käsittelystä Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesi-huoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 60 M€ ja henkilökuntamme määrä n. 130 vesialan ammattilaista. Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut.
Haemme vakituiseen työsuhteeseen
KEMISTIÄ 1-252-19
Kemisti vastaa talous- ja jätevesilaboratorion toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä toimii laboratoriohenkilöstön esimiehenä. Hän huolehtii talousveden laadun seurannasta ja valvonnasta sekä vedentuotantolaitosten käyttötarkkailusta Tampereen alueella. Hän huolehtii myös Tampereen Veden jätevedenpuhdistamoiden käyttötarkkailusta ja viranomaisvalvonnan analytiikasta. Työhön kuuluu myös raportointia sekä asiakaspalautteisiin vastaamista. Kemisti toimii tarvittaessa vedentuotannon käyttöinsinöörin sijaisena.
Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esim. kemian, kemiantekniikan tai luonnontieteiden alalta. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 5 vuoden työkokemus mielellään laboratorioalalta sekä kokemusta esimiestyöstä.
Työ edellyttää laboratoriotekniikan sekä vesi- ja jätevesianalytiikan osaamista niin mikrobiologisten kuin fysikaaliskemiallisten menetelmien osalta. Tehtävä edellyttää vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen prosessien sekä talous- ja jätevesiin liittyvän lainsäädännön osaamista. Työssä tulee tuntea alan työturvallisuus- ja kemikaaliturvallisuusohjeet ja käytännöt. Työssä tarvitaan myös hyvät esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
Odotamme hakijalta järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisutaitoa ja päätöksentekokykyä vaativissakin tilanteissa. Hakijan tulee olla yhteistyötaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää alan kotimaisen ja kansainvälisen kehityksen seuraamista ja kehitystyöhön osallistumista. Tehtävien hoito edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös hyvät tietotekniset taidot. Tehtävään valittavalta vaaditaan vähintään voimassaoleva B-ajokortti.
Työaika (toimistotyöaika) ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Riitta Kettunen puh. 040 145 0588. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.
Lisätietoja Tampereen Vedestä löytyy verkkosivuiltamme www.tampereenvesi.fi.
Hakuaika päättyy 19.6.2019.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tampereen Vesi Liikelaitos/Laboratoriot
  • Työpaikka
  • tre-1-252-19
  • 5.6.2019 - 19.6.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

tuotantojohtaja Riitta Kettunen puh. 040 145 0588. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tampereen Vesi Liikelaitos/Laboratoriot
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan