Kesä 2022 lääkärisijaisuudet, perusterveydenhuolto - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Kesäksi suunta Etelä-Savoon!

Etsimme kesälle 2022 lääkärin sijaisia Mikkeliin, Juvalle, Mäntyharjulle, Kangasniemelle ja Ristiinaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen terveyskeskuslääkärin työnkuvan ja hyvän, kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Työ on pääasiassa vastaanottotyötä ajanvaraus- ja kiireellisellä vastaanotolla. Tämän lisäksi työhön kuuluu mielenkiintosi mukaan neuvolatyötä, kotisairaanhoitoa ja koululääkärin työtehtäviä. Lisäksi palkkaamme 4 vsk:n lääketieteen opiskelijoita vuodeosastoille.

Olemme Essotessa panostaneet uuden lääkärin perehdytykseen. Yleislääketieteen tuutorien luoma perehdytysmalli tekee töiden aloituksesta jouhevampaa ja informaation löytämisestä helpompaa. Potilastietojärjestelmän perehdytys toteutetaan ensimmäisinä työpäivinä. Myös vastaanottoaikojen pituus on hieman normaalia pidempi. Uran alkuvaiheessa monelle lääkärille syntyy paljon kysymyksiä toimintamalleista ja potilastapauksista. Essotessa tukena ovat seniorilääkärit ja supertuutori, joilta voi kysyä helposti neuvoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin matalalla kynnyksellä.

Aiempien vuosien sijaiset ja amanuenssit kommentoivat seuraavasti:
- toimiva seniorituki eri toimipisteissä ja päivystyksessä
- omia toiveita töiden suhteen pystynyt esittämään hyvin
- konsultointi erikoissairaanhoidon kanssa sujunut hyvin
- päivystyksessä oppinut ratkaisuntekokykyä
- mukava työporukka

Palkkaus: LS ja paikallisen sopimuksen mukaan.
Lääketieteen opiskelija 4 vsk 4621,87 euroa
Lääketieteen opiskelija 5 vsk 5234,41 euroa
Laillistettu lääkäri 6456,30 euroa

Seuraavissa hyvinvointikeskuksissa- tai asemilla työskennellessäsi saat erillisen palkanlisän:
Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Ristiina 10 %

Kerrothan hakemuksessasi millä paikkakunnalla työskentelet ensisijaisesti.

Kelpoisuusvaatimus:
Lääketieteen opiskelija voi tilapäisesti toimia lääkärin tehtävissä suoritettuaan hyväksytysti:
Neljän vuoden opinnot - sijaisuus lähikuntoutusosastot ja yleislääketieteen akuuttiosasto
Viiden vuoden opinnot- sijaisuus perusterveydenhuollon vastaanotot ja kotisairaanhoito

Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Ylilääkäri Anna-Sofia Simula, puh. 040 129 4676 (Mikkeli, Ristiina)
Ylilääkäri Eeva Björkstedt, puh. 040 742 3981 (Juva, Kangasniemi)
Ylilääkäri Martti Vannas, puh. 040 359 8131 (Mäntyharju)

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointikoordinaattori Marianne Svahn, puh. 040 359 7244, sähköposti: etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb