Skip to main content
test
KESÄ 2023: Ohjaaja (vammaispalvelut) - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia!

Meillä on tarjolla erimittaisia OHJAAJAN kesäsijaisuuksia Hollolassa ja Lahdessa. Tutustu vaihtoehtoihin ja jätä hakemus. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Ohjaajana pääset tekemään monipuolisia hoitotyön ja ohjauksen tehtäviä yhdessä muun työyhteisön kanssa. Annamme sinulle hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Meillä voit tarvittaessa myös suorittaa tai päivittää lääkehoitolupasi. Tavoitteenamme on, että meillä kaikilla olisi kiva tulla töihin - myös kesällä!

Toivomme, että sinulla on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi). Otamme huomioon mahdollisuuksien mukaan myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat sekä muut tutkinnot kuten nuoriso ja vapaa-ajan ohjaajat. Työssä pärjäät reippaalla ja avoimella mielellä. Työ on kaksivuorotyötä.

Meillä voit työskennellä joko henkilökohtaisen avun yksikössä tai palveluasumisen yksiköissä. Henkilökohtaisen avun yksikkö tuottaa apua asiakkaille pysyvän tai vaikean vamman vuoksi tavanomaiseen elämään. Palveluasumisen yksiköissä asiakas saa asumisen ja päivittäisissä toiminnoissa tarvittavat välttämättömät kotipalvelut sekä palvelut, joilla varmistetaan asiakkaan terveys, kuntoutus ja viihtyvyys.

Kiinnostuitko? Soita tai laita sähköpostia esimiehelle (etunimi.sukunimi@paijatha.fi). Yksiköt ovat alla tarkemmin. Valitse hakulomakkeella sijoittumistoiveesi, niin teemme parhaamme mahdollistaaksemme paikan toivomassasi yksikössä.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet ja vanhat kesätyöntekijät. Tule kerryttämään kokemusta vammaispalveluihin - samalla pääset nauttimaan kesästä asiakkaidemme kanssa!

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hollola:
-Salpakankaan palvelukoti, Anne Mustonen, p. puh. 044 482 5053
Lahti:
-Ankkurin palvelukoti, Anne Mustonen, p. 044 482 5053
-Harjun palvelukoti, Hannu Behm, p. 040 571 1429
-Huvikadun palvelukoti, Jaana Kokki, p. 044 018 7435
-Kielokadun palvelukoti, Anne Mustonen, p. 044 482 5053
-Launeen autismiyksikkö, Sirpa Hypèn-Nurminen, p. 044 416 3256
-Renkomäen palvelukoti, Tino Lehtinen, p. 044 482 5093
-Ritaniemen palvelukoti, Hanna Kemppainen, p. 044 416 3891
-Salinmäen palvelukoti, Sirpa Hypèn-Nurminen, p. 044 416 3256
-Yli-Köllin palvelukoti, Hannu Behm, p. 040 571 1429

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointialue aloittaa toimintansa virallisesti 1.1.2023. Hyvinvointialueella työskentelee noin 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Työnantajana tarjoamme sinulle laajat mahdollisuudet luoda itsesi näköinen urapolku ja mukauttaa työ osaksi arkeasi. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterikatu 18, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb