Kesä 2024: Lähihoitajat (Keskusta-Viitaniemi kotihoito, Jyväskylä) 

Ansök senast  30.8.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki ikääntyneiden asumispalveluihin, me voisimme olla #Hyvaks sulle! 

Haemme erimittaisiin kesäsijaisuuksiin Keskusta-Viitaniemen kotihoitoon


LÄHIHOITAJIA


Kesätyökaverinamme työskentelet Keskusta-Viitaniemi alueella toteuttaen kotihoitoa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti asiakkaan kotiin tehtävillä kotikäynneillä, joissa voivat olla tukena myös etähoivan tarjoamat mahdollisuudet. Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen.

Asiakaskäynnit toteutetaan pyörien sekä kävelylenkkien avulla. Pääset siis usein ihastelemaan kauniita maisemia ja haukkamaan raitista ilmaa pitkin päivää.

Meillä kotihoidossa sinua odottavat lämminhenkinen työyhteisö sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja hyvä tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme kun vietetään työkavereiden kanssa, on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi,
olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän kotihoidon palveluissa. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jota kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.  

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve! 

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa. 

Rakenna sinun näköinen kesätyöarki Keskusta-Viitaniemi kotihoidossa, kesätyö meillä tarjoaa varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me hyvaksilla kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä. 

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti! 

---------------------------------------------------------------------------------------- 

Millainen on uusi kesätyökaverimme: 

• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 60 op) 

• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp) 

• HOIVA-AVUSTAJANA olet suorittanut kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisalan tutkinnonosat 

• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta 

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Lisäksi edellytämme hygieniapassia. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.  


Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!   


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Jasmin Vahvaselkä

palveluvastaava 

p. 0503305378   

jasmin.vahvaselka@hyvaks.fi    

-

Anu Muurimäki

Vastaava sairaanhoitaja

p.0504527438

anu.muurimaki@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare