test

Kesä 2024: Lähihoitajat (kotihoito, keskitetty yöhoito ja turva-auttajapalvelu)

Ansök senast  3.5.2024 15:45

Hei sinä, jolle asfaltti on kesällä kaupungissa kuumaa tai vaihtuvat maaseutumaisemat kesäyössä sykähdyttää!

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki kotihoidon keskitettyyn yöhoitoon ja turva-auttajapalveluun. Työsi meillä on itsenäistä, liikkuvaa ja varmasti vaihtelevaa. Et takuulla pitkästy!

Haemme tulevalle kesälle kesätyökavereiksi

LÄHIHOITAJIA

Kotihoidon keskitetyssä yöhoidossa ja turva-auttajapalvelussa toimit hoidon ja huolenpidon ammattilaisena turvaten, ohjaten ja avustaen oman alueesi asukkaiden mahdollisuutta asua ympäri vuorokauden turvallisesti omassa kodissaan.

Keskitetyssä yöhoidossa huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnista ja terveydestä vastaamalla kotihoidon yöaikaisista säännöllisistä ja suunnitelluista asiakaskäynneistä. Turva-auttajapalveluissa vastaat kolmivuorotyössä asiakkaan äkilliseen avuntarpeeseen kuten esimerkiksi kaatumisiin ja sairauskohtauksiin. Työaika ja työskentelyalue vaihtelee alueesta ja tehtävästä riippuen. Kysy lisää, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Kesätyökaverinamme voit työskennellä seuraavilla alueilla:

Keskitetty yöhoito:
• Keskinen alue (Suolahti-Äänekoski-Saarijärvi)
• Itäinen alue (Hankasalmi-Laukaa-Konnevesi)
• Läntinen alue (Keuruu-Petäjävesi-Multia)
• Eteläinen alue (Korpilahti-Joutsa-Luhanka)
• Jyväskylän kaupungin alue

Turva-auttajapalvelu:
• Pohjoinen alue (pohjoinen Keski-Suomi)
• Eteläinen alue (Jyväskylän toimipiste)
• Keskinen alue (Suolahti-Äänekoski- Saarijärvi)

Kerrothan meille hakemuslomakkeella toiveesi alueesta, sekä milloin olet käytettävissä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Meillä toimii kokeneita ja osaavia kotihoidon ammattilaisia, joilta saat perehdytyksen ja tuen tehtävässäsi toimimiseen.

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Työvuoro- ja työaikatoiveitasi kuullaan ja ideoitasi arvostetaan. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Työ meillä on itsenäistä mutta ei yölläkään yksinäistä. Jokainen pääsee osaltaan ja oman ammattitaitonsa kautta kehittämään uutta toimintaa ja luomaan uuteen tiimiin hyvää työilmapiiriä, yhteisiä toimintatapoja ja työniloa.

Rakennatpa sitä sinun näköistäsi kesätyöarkea sitten missä tahansa päin Keski-Suomea, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:

• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp)
• Valmistuneena lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta
• Sinulla on voimassa oleva hygieniapassi sekä ajokortti. Joillakin alueilla myös oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
• Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Tiina Tuohimetsä

palveluvastaava

p. 0401375087

tiina.tuohimetsa2@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare