test

 KESÄ 2024: Ohjaajat, sairaanhoitajat, lähihoitajat ja hoiva-avustajat (Wiitalinna, Viitasaari), määräaikainen 

Ansök senast  3.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki Wiitalinnaan, me voisimme olla #Hyvaks sulle!    

Haemme kesätyökavereiksi eri mittaisiin kesäsijaisuuksiin Wiitalinnaan Viitasaarelle


OHJAAJIA, SAIRAANHOITAJIA, LÄHIHOITAJIA JA HOIVA-AVUSTAJIA


Wiitalinna on nk. hybridiyksikkö, eli tuotamme yhteisöllistä asumista, ympärivuorokautista -ja lyhytaikaista palveluasumista ikäihmisille, sekä tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja vammautuneille. Yksikkömme sijaitsee Viitasaaren keskustan tuntumassa.

Keskeiset toimintaperiaatteet toiminnassamme ovat avoimuus, tiivis yhteistyö eri toimijoiden kanssa sekä asukkaan osallisuuden edistäminen. Järjestämme asukkaille erilaista toimintaa huomioiden heidän kokonaisvaltaisen toimintakykynsä. Tietyt rutiinit tehdään joka päivä, mutta muuten päivien sisältö vaihtelee paljon. Omaa persoonaa ja mielenkiinnonkohteita pystyy hyödyntämään asiakkaiden kanssa esim. viriketoiminnan osalta.

Meillä sinua odottaa lämminhenkinen työyhteisö sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät kun ovat usein hyvinkin vaihtelevia, on hyvä tiimi iso kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluamme panostaa. Perehdytys pyritään suunnittelemaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi.

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Työvuoroihin pääsee vaikuttamaan ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Viitasaari on mainio paikka asua. Pikkasen parempana periferiana tunnetulla paikkakunnalla on sekä maaseudun että kaupungin parhaat puolet. Meiltä löydät rauhaa ja luontoa, palveluita, kauppoja ja harrastuksia. Kulkuyhteydet ovat hyvät.

Lisäksi Viitasaarella on myös hyvä asuntotilanne. Lisätietoa Viitasaaren kaupungista voit lukea täältä: https://viitasaari.fi/

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä hakemallamme kesätyöntekijällä on

- SOSIAALI- JA TERVEYSALAN SOVELTUVA TUTKINTO, esimerkiksi lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja. Myös em. alojen tutkintoja vastaavat aikaisemmat tutkinnot hyväksytään.
- Hoiva-avustajana olet suorittanut kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisalan tutkinnonosat
- Voit olla myös sosiaali- ja terveysalan soveltuvan tutkinnon opiskelija.
- Valmistuneena ammattilaisena sinulla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.
- Edellytämme lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista (mahdollisuus suorittaa myös heti työsuhteen alussa).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Työtä tehdään kaksi- tai kolmivuorotyönä. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Eduksi katsotaan hygieniapassi, ensiapuosaaminen ja AVEKKI-koulutus.

Työskentely-yksikön mukaan tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa tai lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!  


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Vammaispalvelut

Minttu Jalkanen

palveluvastaava

p. 040 704 5637 

minttu.jalkanen@hyvaks.fi    

-

Ikääntyneiden palvelut

Jani Hiltunen

palveluvastaava

p. 040 162 7756

jani.hiltunen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare