test

Kesä 2024: Sairaanhoitajat ja lähihoitajat (ikääntyneiden koti- ja asumispalvelut, varahenkilöstö, Keski-Suomen hyvinvointialue)

Ansök senast  17.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki varahenkilöstöön ikääntyneiden koti- ja asumispalveluihin, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Oletko tehnyt keikkaa, tai ollut harjoittelussa useammassa yksikössä hyvinvointialueella? Juuri sinulle valmis SAIRAANHOITAJA tai LÄHIHOITAJA on varahenkilöstössä tarjolla erimittaisia kesäsijaisuuksia vuodelle 2024.

Varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus päästä näkemään ikääntyneiden koti- ja asumispalveluiden toimintaa monipuolisesti. Varahenkilön työstä mielenkiintoisen tekee sen monipuolisuus, vaihtelevuus ja työpäivien erilaisuus. Jos oman osaamisesi kehittäminen on sinulle tärkeää, varahenkilöstössä on siihen loistavat mahdollisuudet! Varahenkilöstön osaamista arvostetaan niin kentällä kollegoiden, kuin esihenkilöidenkin taholta.

Varahenkilöillä on ennalta suunnitellut työvuorot, joiden mukaisesti eri yksiköt varaavat työntekijöitä. Varahenkilöstössä pääset hyvin vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun. Voit tehdä meillä osa- tai kokoaikaisen työsopimuksen. Lisävuoroja voit halutessaan tehdä ja Hyvinvointialueen erilliskorvaukset ovat hyvät.

Jokaiselle varahenkilölle määritellään yhdessä hänen itsensä kanssa alueet ja yksiköt, joissa hän työskentelee. Jokaiselle taataan perehtyminen uusiin yksiköihin ennen varsinaisia työvuoroja. Voit näin halutessasi laajentaa osaamistasi ja käyntialueita.

Kaipaat sitten vaihtelua asiakasryhmiin tai etsit vielä omaa paikkaasi, meiltä varahenkilöstöstä saat varmasti parhaat eväät siihen.
Kerrothan hakemuslomakkeella toiveesi, minkä kunnan alueella haluat työskennellä, sekä milloin olet käytettävissä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meillä sinua odottavat lämminhenkiset työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja hyvä tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Kun iso osa arjestamme vietetään työkavereiden kanssa, on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.
Rakennatpa sitä sinun näköistä kesätyöarkea sitten missä päin Keski-Suomea, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä.
Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

------------------------------------------------------------------------------------------
Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet jo valmistunut ammattilainen
• LÄHIHOITAJANA olet jo valmistunut ammattilainen
• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Timo Itäpuisto

resurssiasiantuntija

p. 044 711 4557

timo.itapuisto@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare