Kesä 2024: Sairaanhoitajat ja lähihoitajat (Laukaan sairaala)

Ansök senast  28.6.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki Laukaaseen, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme kesätyökavereiksi eri mittaisiin kesäsijaisuuksiin Laukaan sairaalaan

SAIRAANHOITAJIA, SAIRAANHOITAJAOPISKELIJOITA ja LÄHIHOITAJIA

Kesätyökaverinamme toimit osana moniammatillista tiimiämme, hoitaen potilaita oikea-aikaisesti, kokonaisvaltaisesti ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Sairaalassamme toimii asiantuntijatehtävissä mm. haavanhoitajia, psykiatrisia sairaanhoitajia, fysioterapeutteja ja kotiutushoitajia. Yhteinen tavoitteemme on saada potilaan toimintakyky sellaiseksi, että hän pärjää kotona tai mahdollisessa jatkohoitopaikassa.
Osastoilla hoidetaan pääasiassa lyhytaikaista akuuttihoitoa vaativia potilaita korkeatasoisesti sairaudesta riippumatta.

Kerrothan meille hakemuslomakkeella milloin olet käytettävissä.
Meillä sinua odottavat lämminhenkiset työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvinkin vaihtelevia ja hyvä tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme vietetään työkavereiden kanssa, joten on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluamme panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi sekä työhistoriasi ja perehdytyksen apuna käytämme Intro-perehdytysohjelmaa. Jos olet opiskelija, sinulla on meillä työskennellessämme aina työvuorokohtainen ohjaaja.

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Kesätyö osastotoiminnassa tarjoaa varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia.
Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 90 op)
• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp, sisältäen kasvun ja osallisuuden edistämisen tutkinnon osan sekä ikääntyvien osallisuuden edistämisen tutkinnon osan)
• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi työkokemusosiossa myös suorittamasi harjoittelut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (SOTE). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Työ on 3-vuorotyötä. Edellytämme ajantasaista LOP/LOVE-lääkeosaamista. Jos sinulla ei ole LOP/LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Lämpimästi tervetuloa meille työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sinikka Tolmunen

osastonhoitaja

p. 0401447262

sinikka.tolmunen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare