Kesä 2024: Sairaanhoitajat ja lähihoitajat (terveyspalvelut, Varahenkilöstö, Keski-Suomen hyvinvointialue)

Ansök senast  3.6.2024 15:45

Kiinnostaako sinua keikkaluonteinen työ varahenkilöstössä? Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki varahenkilöstöön Sairaala Novaan ja alueelliseen osastotoimintaan me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Haemme Varahenkilöstö -yksikköön osaajia kesäksi

SAIRAANHOITAJIA JA LÄHIHOITAJIA SEKÄ SAIRAANHOITAJAOPISKELIJOITA (yli 140op)


Oletko tehnyt keikkaa, tai ollut harjoittelussa useammassa yksikössä hyvinvointialueella? Nyt on mahdollisuus tehdä 30%-100% työaikaa varahenkilöstössä Sairaala Novan ja alueellisen osastotoiminnan alueilla.

Varahenkilöt ovat arjen sankareita, jotka turvaavat yksiköiden toimintaa äkillisissä poissaoloissa.

Sinulla on mahdollisuus kiertää:
- osastotiimissä eri vuodeosastoilla
- kuuman tiimissä päivystysalueella
- psykiatrian tiimissä psykiatrian osastoilla

Hoitajan työ varahenkilöstössä on monipuolista ja työ sopii erittäin hyvin henkilölle, joka kaipaa vaihtelua työpäiviin. Varahenkilön tehtävänkuva voi olla laaja, sinun ei tarvitse olla moniosaaja.

Varahenkilöillä on ennalta suunnitellut työvuorot, joiden mukaisesti eri yksiköt varaavat työntekijöitä. Varahenkilöstössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joten pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi oman elämäntilanteesi mukaan. Sinulla on lisäksi mahdollisuus tehdä vuoronvaihtoja sekä lisävuoroja. Hyvinvointialueen erilliskorvaukset esimerkiksi vuoronvaihdoista ovat hyvät.

Jokaiselle varahenkilölle määritellään yhdessä hänen itsensä kanssa alueet ja yksiköt, joissa hän työskentelee. Jokaiselle taataan perehtyminen uusiin yksiköihin ennen varsinaisia työvuoroja. Voit näin halutessasi laajentaa osaamistasi ja käyntialueita.

Kerrothan hakemuslomakkeella toiveesi, missä tiimissä haluat työskennellä sekä milloin olet käytettävissä.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meillä sinua odottavat lämminhenkiset työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja hyvä tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Kun iso osa arjestamme vietetään työkavereiden kanssa, on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.
Rakennatpa sitä sinun näköistä kesätyöarkea sitten missä päin Keski-Suomea, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä.
Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

------------------------------------------------------------------------------------------
Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet jo valmistunut ammattilainen tai opiskelijana sinulla on suoritettuna yli 140 opintopistettä
• LÄHIHOITAJANA olet jo valmistunut ammattilainen
• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annamme mielellään lisätietoja, kysy lisää:

-

Johanna Kolistaja

palveluvastaava (kuuman tiimi)

0142698308

johanna.kolistaja@hyvaks.fi

Anne Kovanen

palveluvastaava (vuodeosastotiimi)

0142694509

anne.s.kovanen@hyvaks.fi

Tiina Sellman

palveluvastaava (psykiatrian tiimi)

0142694964

tiina.sellman@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!