test

Kesä 2024: Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja hoiva-avustajat (ikääntyneiden asumispalvelut, Joutsa ja Luhanka)

Ansök senast  3.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki Joutsan tai Luhangan ikääntyneiden asumispalveluihin, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Erimittaisia kesäsijaisuuksia vuodelle 2024 on tarjolla erityisesti

SAIRAANHOITAJILLE, LÄHIHOITAJILLE ja HOIVA-AVUSTAJILLE

Ikääntyneiden asumispalveluissa työskentelet monipuolisissa tehtävissä ihanien asukkaidemme kanssa. Työhösi kuuluu asukkaiden päivittäinen perushoiva sekä turvallisen ja viihtyisän ympäristön luominen, jotta asukkaamme voivat elää omannäköistään arvokasta elämää.

Kesätyökaverinamme voit työskennellä Joutsan Palvelukeskus Jousessa, Leivonmäellä Huuponhovissa tai Mäntypirtissä tai Luhangan Palvelukeskus Tuuliharjussa:
• PALVELUKESKUS JOUSI on ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava asumisyksikkö
• HUUPONHOVISSA tilaa on 16 laitoshoidon asukkaalle. Huuponhovi sijaitsee luonnonläheisen metsän reunamalla
• MÄNTYPIRTISSÄ on tilaa 8 tehostetun palveluasumisen asukkaalle
• LUHANGAN PALVELUKESKUS TUULIHARJUSSA on 13 paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö ja kahdeksan palveluasumiseen tarkoitettua asuntoa (tukiasunnot)

Kerrothan meille hakemuslomakkeella toiveesi yksiköstä sekä milloin olet käytettävissä.

Meillä sinua odottavat lämminhenkiset työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja hyvä tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme vietetään työkavereiden kanssa, joten on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Joutsa on liki 4300 asukkaan virkeä kunta eteläisessä Keski-Suomessa nelostien varrella. Keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa on tilaa vapaa-ajan unelmille ja perhe-elämälle. Kuntaan kuuluu useita vireitä kyliä ja kaksi taajama-aluetta, Joutsa sekä pohjoisempana sijaitseva Leivonmäki. Jyväskyläänkin Joutsasta hurauttaa alle tunnissa.

Luhanka on uniikki saaristoinen Päijänteen rantakunta eteläisessä Keski-Suomessa. Lasten kasvatus ja ikäihmisistä huolehtiminen ovat meidän suurimmat ylpeydenaiheemme. Päijänteen lahdet Tammiselkä, Pilkanselkä ja Kotkatselkä jakavat Luhangan maa-aluetta pohjois-eteläsuunnassa. Jyväskylään Luhangasta tulee matkaa tunnin verran.

Rakennatpa sinun näköistä kesätyöarkea sitten missä tahansa päin Joutsaa tai Luhankaa, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 60 op)
• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp)
• HOIVA-AVUSTAJANA olet suorittanut kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisalan tutkinnonosat
• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Paula Liukku

palveluvastaava/ Mäntypirtti, Huuponhovi, Jousi

p. 040 481 9931

paula.liukku@hyvaks.fi

-

Arja Laine

palveluvastaava/ Tuuliharju

p. 040 347 9218

arja.laine@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare