test

Kesä 2024: Sairaanhoitajat, lähihoitajat ja hoiva-avustajat (ikääntyneiden asumispalvelut, Keuruu)

Ansök senast  31.5.2024 15:45

Tule rakentamaan omannäköinen kesätyöarki Keuruun ikääntyneiden asumispalveluihin, me voisimme olla #Hyvaks sulle!

Erimittaisia kesäsijaisuuksia vuodelle 2024 on tarjolla erityisesti

SAIRAANHOITAJILLE, LÄHIHOITAJILLE ja HOIVA-AVUSTAJILLE

Ikääntyneiden asumispalveluissa työskentelet monipuolisissa tehtävissä ihanien asukkaidemme kanssa. Työhösi kuuluu asukkaiden päivittäinen perushoiva sekä turvallisen ja viihtyisän ympäristön luominen, jotta asukkaamme voivat elää omannäköistään arvokasta elämää.

Kesätyökaverinamme voit Keuruulla työskennellä Seiponrannassa, Lehtiniemessä tai Tarhialassa:
• PALVELUTALO SEIPONRANTA: yhteisöllisen asumisen yksikkö, jossa on 55 asuntoa
• LEHTINIEMEN PALVELUKESKUS: Lehtiniemessä toimivat muistiyksiköt Saarelmakoti ja Suvantokoti, joissa on 41 asukaspaikkaa, joista 3 lyhytaikaiseen asumiseen. Lisäksi Lehtiniemessä on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköt Lahdelmakoti ja Valkamakoti. Asukaspaikkoja on 41, joista 5 lyhytaikaiseen asumiseen
• HOIVAOSASTO TARHIALA: Hoivahoito on ympärivuorokautista vanhusten pitkäaikaista laitoshoitoa ja hoitopaikkoja on yhteensä 22

Kerrothan hakemuslomakkeella toiveesi yksiköstä, sekä sen, milloin olet käytettävissä.

Meillä sinua odottavat lämminhenkiset työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja hyvä tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme kun vietetään työkavereiden kanssa, on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet vaihtelevat ja siksi haluamme huomioida myös henkilökohtaiset tarpeesi hyvän työarjen toteutumisessa. Käytössämme on useimmissa yksiköissä autonominen työvuorosuunnittelu, jonka avulla pystytään huomioimaan työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet. Pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuuden työntekijän sitä toivoessa.

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut, sillä Keurusselän seudun ympäröivät järvet, metsät ja erämaat luontopolkuineen, mutta myös tasokkaat kulttuurikohteet ja -tapahtumat. Vireä järjestötoiminta, kaunis luonto, rikas kulttuuriperinne ja hyvin hoidetut liikuntapaikat tarjoavat erinomaiset puitteet monipuoliselle harrastus- ja vapaa-ajantoiminnalle. Keuruu on hyvä paikka asua sekä harrastaa ja meillä on aina aikaa omille ajatuksille ja unelmille!

Rakennatpa sitä sinun näköistä kesätyöarkea sitten missä tahansa päin Keuruuta, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä.

Hakemuksia käsittelemme koko hakuajan ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Millainen on uusi kesätyökaverimme:
• SAIRAANHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä sairaanhoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 140 op) tai lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 60 op)
• LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp)
• HOIVA-AVUSTAJANA olet suorittanut kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä ikääntyvien hoidon ja kuntoutuksen osaamisalan tutkinnonosat
• Valmistuneena sairaanhoitajana tai lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta

Edellytämme tehtävissä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa meille kesätyökaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Riikka Kimmel

palveluvastaava/ Lahdelmakoti ja Valkamakoti, Hoivaosasto Tarhiala

p. 040 501 1871

riikka.kimmel@hyvaks.fi

-

Pia Kaski

palveluvastava/ Saarelma ja Suvantokoti

p. 0405790591

pia.kaski@hyvaks.fi

-

Sari Lappi

palveluvastaava/ Seiponranta

p. 0401627698

sari.lappi1@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare