Kesälääkäri

Ansök senast  30.8.2024 15:00

Kainuun hyvinvointialueella on haettavissa kesälääkärin sijaisuuksia terveyskeskussairaaloihin ja terveyskeskusvastaanotoille.

Kesälääkärin sijaisuuksia terveyskeskussairaaloissa voivat hakea vähintään 4 vuotta opiskelleet lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus. Terveyskeskussairaalat sijaitsevat Kajaanissa, Sotkamossa ja Suomussalmella.

Kesälääkärin sijaisuuksia terveyskeskusten vastaanotoilla voivat hakea vähintään 5 vuotta opiskelleet lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus. Valittavat kesälääkärit sijoitetaan Kajaanin, Sotkamon, Kuhmon ja Suomussalmen terveyskeskusvastaanotoille.

Terveyskeskussairaaloiden kesälääkärien valinnat tehdään hakuajan päättymisen jälkeen.
Terveyskeskusvastaanottojen kesälääkäreiden hakemuksia käsitellään jo haun aikana ja valintoja voidaan tehdä hakuaikana.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää työmotivaatiota.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun hyvinvointialueen uraporraspalkkajärjestelmän mukainen.

Työn alkamisesta sovitaan erikseen ja työssä vaadittavat terveydenhuollon ammattihenkilön ammattioikeudet on oltava kunnossa ennen työn aloitusta. Työn kesto on sopimuksen mukaan 2-3 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Atte Veteläiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo
PL 400
87070 Kainuu
Kuoreen merkintä: "kesälääkäriksi terveyskeskukseen 2025"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Löydät lisätietoa Kainuusta internetosoitteesta www.kainuu.fi.


Läs mer

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Kontaktuppgifter

Ylilääkäri Atte Veteläinen, puh. 040 636 3597, atte.vetelainen@kainuu.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta! Läs om arbetsgivare