Kesälääkärin sijaisuudet erikoissairaanhoidossa - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kesälääkärin sijaisuudet erikoissairaanhoidon tulosyksiköissä Kainuun keskussairaalassa. Kesälääkärin sijaisuuksia voivat hakea 4 -6 vuotta opiskelevat lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus.

Valittavat erikoisalat: sisätaudit, kirurgia, neurologia, keuhkosairaudet, lastentaudit, anestesia ja tehohoito sekä lisäksi päivystyspalvelut.

Hakijoilla tulee olla vähintään neljä vuotta lääketieteen opintoja suoritettuna ja lastentaudeille viisi vuotta (lastentautien jakso oltava käytynä).

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää motivaatiota.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen. Työ alkaa 30.5.2022 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto: sopimuksen mukaan 2 - 3 kk

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan rekrytoija Satu Möttöselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
PL 400, kirjaamo
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "Kesälääkäri, erikoissairaanhoito 2022".
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Löydät lisätietoa Kainuusta internetosoitteesta www.kainuu.fi.

Lisätietoja

http://www.laakariksikainuuseen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rekrytoija Satu Möttönen, rekrytointi ja yksikköjen tukipalvelut, p. 044 797 0448, satu.mottonen@kainuu.fi ja rekrytointiasiantuntija Sari Hänninen, rekrytointi ja yksikköjen tukipalvelut, p. 044 797 4882, sari.hanninen@kainuu.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: -, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb