Skip to main content
test
Kesälääkärin sijaisuudet erikoissairaanhoidossa - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Kainuun hyvinvointialue on 4000 kainuulaisen osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestäminen 70 000 asukkaan maakunnassa.

Hyvinvointialueella on haettavissa kesälääkärin sijaisuuksia erikoissairaanhoidon tulosyksiköihin Kainuun keskussairaalaan. Kesälääkärin sijaisuuksia voivat hakea 4-6 vuotta opiskelevat lääketieteen opiskelijat, joilla on lääkkeenmääräämisoikeus.

Valittavat erikoisalat: sisätaudit, neurologia, keuhkosairaudet, lastentaudit, anestesia ja tehohoito sekä lisäksi päivystyspalvelut.

Hakijoilla tulee olla vähintään neljä vuotta lääketieteen opintoja suoritettuna ja lastentaudeille viisi vuotta (lastentautien jakso oltava käytynä).

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää motivaatiota.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Hyvinvointialueen tva:n mukainen. Työ alkaa 29.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto sopimuksen mukaan 2-3 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan rekrytoija Satu Möttöselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
PL 400, kirjaamo
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "Kesälääkäri, erikoissairaanhoito 2023".
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Löydät lisätietoa Kainuusta internetosoitteesta www.kainuu.fi.

Lisätietoja

http://www.laakariksikainuuseen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rekrytoija Satu Möttönen, rekrytointi ja yksikköjen tukipalvelut, p. 044 797 0448, satu.mottonen@kainuu.fi ja rekrytointiasiantuntija Sari Hänninen, rekrytointi ja yksikköjen tukipalvelut, p. 044 797 4882, sari.hanninen@kainuu.fi

Lisätietoja

Sote-uudistuksen myötä Suomessa on 21 hyvinvointialuetta. Kainuun hyvinvointialueen muodostavat Kainuun Pelastuslaitoksen ja Kainuun soten organisaatiot sekä Puolangan kunnan sote-toiminnot. Henkilöstöä hyvinvointialueella on n. 4000 ja se palvelee n. 70 000 asukasta.

Hyvinvointialue on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: -, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb