Kesän 2020 lääkärisijaisuudet, erikoissairaanhoito - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Kesän 2020 lääkärisijaisuudet, erikoissairaanhoito

Ota kesäksi suunta Etelä-Savoon!

Haemme kesän 2020 lääkärisijaisia Mikkelin keskussairaalaan ja Moision sairaalaan:

- keuhkosairauksien yksikköön
- kirurgian yksikköön
- lastentautien yksikköön
- neurologian yksikköön
- psykiatrian yksikköön
- sisätautien yksikköön
- naistentautien ja synnytysten yksikköön

Sijaistarve vaihtelee erikoisaloittain. Sijaisuudet voivat sijoittua touko-syyskuun välille ja kestävät 1 - 3 kk. Ilmoitathan siis hakemuksessasi, millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään lääkärin sijaisena sekä ensisijaiset toiveet sijoituksesta.

Tarjoamme kesäsijaisille:
-Perehdytyksen ensimmäisenä päivänä (potilastietojärjestelmä, henkilöstöhallinto)
-Senioritukea
-Monipuolisia työtehtäviä
-Mukavia vapaa-ajan aktiviteetteja yhdessä muiden kesäamanuenssien ja sijaisten kanssa.
-Apua käytännön järjestelyjen kanssa mm. asunnon etsimisessä.

Palkkaus: Lääkärisopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusehdot:
-Lääketieteen opiskelija ei voi osallistua sairaalan työpaikkapäivystykseen. Opiskelija voi kuitenkin tehdä sisätautien ja kirurgian iltapäivystysvuoroja.
-Lääketieteen opiskelija voi tilapäisesti toimia lääkärin tehtävissä suoritettuaan hyväksytysti vähintään neljään ensimmäiseen opintovuoteen kuuluvat opinnot.
-Lisäksi täytyy olla suoritettuna ko. erikoisalan klinikkakurssi ja tentti.

Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.

Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kopio opintorekisteriotteesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Keuhkosairaudet: Päivi Torkko, puh. 040 359 8670
Kirurgia: Teemu Partio, puh. 044 351 9622 ja Niilo Hendolin, puh. 044 351 2788
Lastentaudit: Lotta Mäkelä, puh. 044 351 0292
Neurologia: Ilkka Tarvainen, puh. 044 351 2336
Psykiatria: Timo Liukkonen, puh. 044 351 4404
Sisätaudit: Jori Nousiainen, puh. 040 359 6924
Naistentaudit: Jaana Kröger, puh. 044 351 6361
Rekrytointikoordinaattori, puh. 040 359 7244 (numero käytössä 5.8.2019 alkaen). Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan