Skip to main content
test
Kesänuori, Espoo ikääntyneiden asumisyksiköt - Västra Nylands välfärdsområde

Tule kesäksi joukkoomme viihtyisään hoivakotiimme tukemaan vanhuksia heidän päivittäisissä aktiviteeteissään. Hoivakodeissa meillä on keskiössä asiakkaiden toiveita kunnioittava, aktivoiva elämä.

Espoon asumispalveluiden seniori- ja muistipalvelukeskukset tarjoavat asumista ja hoivaa iäkkäille, jotka muistisairauden tai muun toimintakyvyn rajoitteen vuoksi tarvitsevat ympärivuorokautista apua. Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikkö tarjoaa lyhytaikaista hoitoa ja kuntoutusta.

Kesätyöntekijän tehtävänä on vapaa-ajan toiminnan järjestäminen yksikön asukkaille. Tavoitteena on asukkaiden mielekäs, elämänmakuinen elämä. Tehtävään voi kuulua esim. asukkaiden kanssa ulkoilua, pelejä, retkiä, lukemista, askartelua, musiikin kuuntelua, laulamista, vohvelin ja makkaran paistoa sekä muuta yhdessä tekemistä. Lisäksi tehtävään voi sisältyä muita avustavia tehtäviä. Voit hakemuksessasi kertoa toiveesi siitä, mistä yksiköstä toivot kesätyötä ja mihin ajankohtaan.

Työsuhteen kesto on 1 kk ajoittuen sopimuksen mukaisesti välille 5.6.-4.7. tai 3.7.-2.8.2023. Työaika on 6h/päivä. Työaikaan sisältyy ruokatauko 30 min ja kahvitauko 10 min. Työaika sijoittuu klo 9 ja klo 18 välille hoivakodin tarpeen mukaisesti. Tarkempi työaika sovitaan ennen työsuhteen alkamista.

Osa hakijoista tullaan kutsumaan haastatteluun 3.4. mennessä. Haastattelut toteutetaan videohaastatteluna. Valinnat tehdään huhtikuun aikana. Haastattelukutsu ja ilmoitus valinnasta lähetetään hakijalle sähköpostilla.

Työaika: 6h/pvä klo 9-18 välillä.

Tehtävää voi hakea kalenterivuonna 17 - 19 vuotta täyttävä perusopetuksen oppivelvollisuuden suorittanut nuori (2004 - 2006 syntyneet). Harkinnanvaraisesti voidaan hyväksyä 16-vuotias hakija, jos hänellä on kokemusta vanhusten parissa työskentelystä (esim. tet-jakso hoivakodissa) tai hän on hakeutumassa hoiva-alan koulutukseen.

Tehtävässä edellytetään: reippautta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta vanhusten kanssa toimimiseen.

Arvostamme: harrasteita tai kokemusta, joita voit hyödyntää vanhusten kanssa toimiessa.

Toivomme, että valittu kesätyöntekijä hakee valinnan jälkeen kesäseteliä. Se ei kuitenkaan ole välttämätön ja työssä voi aloittaa myös ilman kesäseteliä. Lisätietoja kesäsetelistä löydät täältä: https://www.espoo.fi/fi/nuoret/kesaseteli tai https://tyopaikat.oikotie.fi/vinkit-kesatyonhakuun/artikkelit/mika-on-kesaseteli

Halutessasi tarkempaa tietoa tietystä yksiköstä, voit olla yhteydessä yksikön esimieheen puhelimitse.
Auroranmäki: Satu Spets 040 6365848
Espoonlahden hoivakoti: Pia Mantila 043 8273273
Taavin muistipalvelukeskus: Erico Melo 050 3806625
Kauklahden elä ja asu seniorikeskus: Seela Moilanen 046 8771693
Viherlaakson muistipalvelukeskus: Rina Salminen 040 6366409
Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus (4-5.krs): Tiina Rasilainen 043 8271838
Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus (2-3.krs): Tea Ojamo 040 6365262

Yksiköiden sijainnit:
Järvenperässä Auroranmäen arviointi ja kuntoutus (Auroranmäki 6),
Espoonlahdessa Espoonlahden hoivakoti ( Merikansantie 4C),
Mankkaalla/ Taavinkylässä Taavin muistipalvelukeskus (Nauhakuja 2),
Kauklahdessa Kauklahden elä ja asu seniorikeskus (Hansakartano 4),
Viherlaaksossa Viherlaakson muistipalvelukeskus (Kuusiniemi 13-15)
Leppävaarassa Leppävaaran elä asu -seniorikeskus (Säterinkatu 3)

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Minna Partanen-Björk, palveluyksikköpäällikkö, minna.partanen-bjork@luvn.fi, p.046 8772322

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Asumispalvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Säterinkatu 3, 02600 Espoo

Rekommenderade jobb