Skip to main content
test
Kesänuori, Matinkylä-Olarin kotihoito - Västra Nylands välfärdsområde

Tervetuloa kesänuoreksi Matinkylä-Olarin kotihoitoon. Käyt ohjauksen jälkeen omatoimisesti kotihoidon asiakkaiden kodeissa. Asiakkaat on ennalta valittu ja toivovat toimintaa yhdessä nuoren kanssa. Ulkoilet asiakkaiden kanssa, käytte keskusteluja ja vietätte virikkeellistä aikaa yhdessä. Asiakkaat tarvitsevat myös saatto- ja asioimisapua esimerkiksi kampaajalle, kauppaan, laboratorioon yms. Työtehtäviin kuuluu myös toimistotyötehtäviä. Laitathan hakemukseen toiveesi työskentelyajankohdasta.


Työpaikan nimi ja osoite: Matinkylä-Olarin kotihoito, Piispantilankuja 6 A, 02240 Espoo
Työaika: 6 h / pv
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävää voi hakea kalenterivuonna 16 - 19 vuotta täyttävä perusopetuksen oppivelvollisuuden suorittanut nuori (2004 - 2007 syntyneet).

Tehtävässä edellytetään: Avointa asennetta ja arvokasta asiakkaan kohtaamista. Uskallusta itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme: Yhteistyötaitoja

Tutustu työnantajaan
  • Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen kotihoidon palvelut, Espoon kotihoidon palvelut, Matinkylä-Olarin kotihoito
  • TyöpaikkaMääräaikainenKesätyöTyösuhde
  • LUVN-03-323-23
  • 6
  • 5.6.2023 - 30.7.2023 1kk
  • Tehtäväkohtainen palkka: 1000 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 22.2.2023 - 31.3.2023 15:45
  • HyvinvointialueTerveydenhuollon muut tehtävätTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Kotihoidon ohjaaja Katri Piispanan 0406393746 tai kotihoidon ohjaaja Mia Majamaa 0406366397

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen kotihoidon palvelut, Espoon kotihoidon palvelut, Matinkylä-Olarin kotihoito

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Piispantilankuja 6 A, 02240 Espoo

Rekommenderade jobb