Skip to main content
test
Kesänuori, Raaseporin terveyskeskuksen osasto - Västra Nylands välfärdsområde

Tule meille kesänuoren tehtävään. Kesänuorelle kuuluvia tehtäviä ovat hoitotyötä avustavat tehtävät, kuten potilaiden kanssa ulkoilu, keskustelu, ajanvietto yhdessä potilaan toivomusten mukaisesti ja logistiikkaan liittyviä tehtäviä. Potilaat tarvitsevat myös saattoapua esimerkiksi tutkimuksiin, laboratorioon ym.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota hyvän työympäristön avoimeen työskentelyyn. Työpisteissämme kesänuoret eivät koskaan työskentele yksin ilman taustatukea.

Tarjoamme kahdelle nuorelle kuukauden mittaisen työsuhteen.

Tehtävää voi hakea kalenterivuonna 16 - 19 vuotta täyttävä perusopetuksen oppivelvollisuuden suorittanut nuori (2004 - 2007 syntyneet) ja ammatilliset opinnot tai korkeakouluopinnot aloittaneet nuori, kenellä opintopisteitä ei ole vielä riittävästi vuosilomasijaisuuksiin (esim. sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tai lääketieteen opiskelijat).

Tehtävässä edellytetään avointa asennetta ja arvokasta potilaan kohtaamista sekä uskallusta itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.

Työpaikan nimi ja osoite: Raaseporin terveyskeskuksen osasto, Sairaalakuja 1, 10600 Tammisaari
Työaika: 6 h / pv
Tehtävä on määräaikainen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
Yksikönpäällikkö Carina Kass-Lundström carina.kass-lundstrom@luvn.fi, p. 040-7114782

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Sairaalapalvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Sairaalakuja 1, 10600 Tammisaari

Rekommenderade jobb