Kesäsijainen, Terveyspalvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee lähi- ja sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita eripituisiin sijaisuuksiin keväälle ja kesälle 2020 terveyspalveluihin sairaalaosastolle ja polille. Ilmoita hakemuksessasi mielenkiintosi kohteet tai yksiköt, joissa haluaisit työskennellä sekä aika, jona olet käytettävissä.

Lähihoitajan sijaisuudet: Pätevyysvaatimuksena lähi- tai perushoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna 60 opintopistettä. Perus- ja lähihoitajan sijaisuuteen soveltuvat myös sairaanhoidon AMK-opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä.

Sairaanhoitajan sijaisuudet: Pätevyysvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus tai alan opiskelijat, joilla sairaanhoitajan opinnoista on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskelijaoikeudesta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan. Mikäli voimassa olevaa lääkelupaa ei ole, tulee teoriaosuus suorittaa ennen sijaisuuden alkua.

Hakemukset pyydetään sähköisenä Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kaksineuvoinen.fi

Tutustu työnantajaan

Sairaalaosaston osastonhoitaja Outi Suominen puh. 044 369 9383, polin palveluesimies Kati Hautala puh. 040 487 4744 tai vs. hoitotyön johtaja Johanna Heino puh. 040 162 7315.

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Terveyspalvelut
Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Evijärven kunnan ja Kauhavan kaupungin yhteensä noin 19.000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.