test

Kesäsijaisuudet 2024, Sihteeripalvelut

Ansök senast  24.7.2024 14:00

Etsimme osastonsihteereitä eripituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.- 30.9.2024.

Etsimme osastonsihteereitä eripituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.- 30.9.2024.

Tulethan kesäksi meille perehtymään terveydenhuollon toimintaympäristöön. Osastonsihteerin työssä pääset näkemään potilaan hoitoprosessin ainutkertaisesta näkökulmasta. Alan opiskelijana saat syvennettyä osaamistasi hoito- ja tutkimusprosessien taustalla tehtävään tärkeään työhön. Osastonsihteerejä työskentelee mm. poliklinikoilla, osastoilla ja tekstinkäsittelyn parissa.

Palkkaamme osastonsihteereitä myös pidempiin sijaisuuksiin. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaava aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä työkokemus alan tehtävissä.

Eduksi katsotaan laaja-alainen kokemus osastonsihteerin työstä poliklinikoilla ja vuodeosastoilla. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tekstinkäsittelyosaamista.

Kesäsijaisuuksiin otamme myös terveydenhuollon tai lääketieteen opiskelijoita.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa. Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palvelupäällikkö Saija Holkko

puh. 050 474 2721

saija.holkko(at)hyvaep.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue, joka on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta ja työntekijöitä hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare