test

Kesäsijaisuudet, Neurogeriatrinen kuntoutusosasto, Turku

Ansök senast  28.4.2024 23:59

Haemme kesäsijaisia neurogeriatriselle kuntoutusosastolle!

Jos pidät uusista haasteista, haluat muuttaa maailmaa omalla tavallasi ja olla osa Varhan suurta tarinaa, liity joukkoomme neurogeriatriselle osastolle. Osastollamme pääset rakentamaan potilaille toimivia kuntoutusohjelmia ja työskentelemään iloisessa ja innostavassa työympäristössä.

Olemme pieni, tiivis tiimi sairaanhoitajia, lähihoitajia, lääkäreitä ja terapeutteja, jotka taistelevat joka päivä potilaiden kuntoutuksen ja elämän pienien ihmeiden eteen. Hoidamme neurologisten geriatristen potilaiden lisäksi myös muita geriatrista akuuttihoitoa tarvitsevia potilaita. Työympäristö osastollamme on tilava sekä potilaiden ja hoitajien näkökulmasta ergonomisesti suunniteltu.

Osastomme toimii Tyks Kaskenlinnan sairaalassa. Organisatorisesti sijoitumme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella Tyks-sairaalapalveluiden Medisiinisen tulosryhmän Geriatrian palvelualueelle.

Haemme kesäsijaisia kahteen sairaanhoitajan ja yhteen lähihoitajan sijaisuuteen. Sijaistarve on etenkin kesäkuusta elokuulle, mutta tarkempi jakso on erikseen sovittavissa.

Meille työkokemus ei ole tärkein kriteeri, vaan tärkeintä on innostuneisuus, halukkuus oppia uusia asioita ja työtä pelkäämätön asenne. Perehdytämme sinut osastomme työtehtäviin. Työssä tärkeässä roolissa ovat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä potilaslähtöisyys.

Lääkehoitoa toteuttavilta työntekijöiltä edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeajan puitteissa.

Hae meille kesäksi töihin ja lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto ja sairaanhoitajan tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Kesään mennessä 140 op suorittanut sairaanhoidon opiskelija voi työskennellä sairaanhoidollisissa tehtävissä.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja saat:

osastonhoitaja Ania Kulju, puh. 044 907 3662, ania.kulju@varha.fi

apulaisosastonhoitaja Akla Tontasse, puh. 044 700 6288, aklaesso.tontasse@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Läs om arbetsgivare