Skip to main content
test
Kesäsijaisuudet, Perhe- ja sosiaalipalvelut - Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Haemme henkilökuntaa eri pituisiin sijaisuuksiin perhe- ja sosiaalipalveluihin. Sijaisuuksia on tarjolla monille eri ammattiryhmille. Tällä hakemuksella voit hakea sijaisuuksiin, jos olet lähihoitaja, sosionomi, geronomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja tai hoiva-avustaja. Voit olla valmis alan ammattilainen tai alan opiskelija.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue muodostuu seuraavista kunnista: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli ja Ähtäri. Hakemuksellasi voit hakea kaikkien näiden kuntien kesäsijaisuuksiin perhe- ja sosiaalipalveluissa. Voit itse ilmoittaa, millä alueella haluaisit työskennellä.

Perhe - ja sosiaalipalveluihin kuuluu perheiden palvelut, vammaisten palvelut ja työikäisten palvelut. Ne pitävät sisällään laajan kirjon erilaista toimintaa ja yksiköitä: lastensuojelunyksiköitä, perhetyötä, kehitysvammaisten asumispalveluita, työikäisten asumispalveluita, kotiin annettavia palveluita sekä päivätoimintayksiköitä.

Työtehtävät riippuvat siitä, missä yksikössä työskentelisit. Asiakkaiden/asukkaiden avun ja hoivan tarve vaihtelee. Työ voi olla asiakkaan/asukkaan kasvattamista, ohjaamista, tukemista, avustamista tai hoitoa hänen toimintakykynsä ja/tai tarpeidensa mukaisesti. Arjessa ollaan myös tukena asiakkaan/asukkaan harrastusten ja muiden arjen toimintojen toteuttamisessa. Lisäksi tehdään tiivistä yhteistyötä läheisten ja verkostojen kanssa. Perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Osassa tehtävistä ja yksiköistä edellytetään tartutatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työaika voi olla päivätyö tai vuorotyö riippuen yksiköstä. Työvuoroihin vaikuttaa oletko valmistunut vai opiskelija. Lasten kanssa työskennellessä tarvitset lain (504/2002) mukaisen rikostaustaotteen, joka esitetään ennen sijaisuuden aloitusta. Lääkelupien edellytykset ja vaativuudet vaihtelevat yksiköstä riippuen. Katsomme eduksi, jos lääkeluvat on suoritettuna, mutta niitä on mahdollista suorittaa myös yksiköissä tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Osassa työtehtävissä voit tarvita ajokorttia ja omaa autoa.

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Voit tiedustella lisätitetoa yksiköistä ja sijaisuusmahdollisuuksista hyvinvointialueemme palveluvastaavilta alla olevan aluejaon mukaisesti.

Kangasniemi Eeva: LLKY: Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva
puh. 040 120 9010

Ropponen Päivi: JIK, Jalasjärvi, Ilmajoki, Kurikka
puh. 044 452 5578

Korvala Paula: Seinäjoki, Isokyrö
puh. 044 425 5278

Hannila Maritta: Lapua
puh. 044 4384 172

Outi Suominen: Kaksineuvoinen: Alahärmä, Ylihärmä, Kauhava, Kortesjärvi, Evijärvi. Järvi-Pohjanmaa: Alajärvi, Vimpeli, Lappajärvi
puh. 040 183 6398

Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kangasniemi Eeva
puh. 040 120 9010
Ropponen Päivi
puh. 044 452 5578
Korvala Paula
puh. 044 425 5278
Hannila Maritta
puh. 044 4384 172
Suominen Outi
puh. 040 183 6398
Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb