test

Kesäsijaisuudet, Portsakoti

Hakuaika päättyy  16.2.2023 14:00

Tervetuloa meille kesätöihin! Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia sekä alan opiskelijoita.

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Varsinais- Suomen Hyvinvointialueelle ikääntyneiden ympärivuorokautisessa palveluasumisessa.

Haemme kesäsijaisia Portsakotiin. Yksikkö sijaitsee idyllisessä Port Arthurin kaupunginosassa. Talo on suunniteltu sopimaan ympäröivään kauniiseen puutalomiljööseen. Talossa on yhteensä 107 ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakaspaikkaa.

Tilapäistä ympärivuorokautista hoitoa tarjoavat Portsakoti 2 (30 asiakaspaikkaa) ja Portsakoti 3 (30 asiakaspaikkaa). Tilapäishoidolla tuetaan ikääntyneiden mahdollisuutta asua kotona mahdollisimman pitkään.

Elmeri- ja Elsekoti ovat 12 paikkaisia pienryhmäkoteja, joissa asiakkaat asuvat omissa yhden hengen huoneissaan. Ympärivuorokautisessa pitkäaikaisessa palveluasumisessa on tavoitteena turvata iäkkään henkilön asuminen elämän loppuun asti. Portsakodin Erillisasunnot sijaitsevat kahdessa eri kerroksessa ja ne tarjoavat pitkäaikaista palveluasumista 22 asukkaalle.

Pääset meille bussilla 12,22,8 ja 90. Pihalle on mahdollista pysäköidä oma auto. Tarkempi osoite on Puutarhakatu 39, 20100 Turku

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä työsi sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perushoitoa sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan ammattilaisen tai alan opiskelijan!

Sairaanhoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Lähihoitajien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys.

Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Työsi on vuorotyötä.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ikääntyneiden palvelut tarjoavat ympärivuorokautisesti asumis- ja hoivapalveluita ikääntyneille. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään.

Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa @elamantayteisiapaivia

Yksikön esimies Nana Kirveennummi
nana.kirveenummi@varha.fi p.040 149 1821
Vastaava sairaanhoitaja Merja Gylde'n
merja.gylden@varha.fi p. 044 907 2816
Yksikön esimies Hanna Nätti
hanna.natti@varha.fi p.044 907 3626
Vastaava sairaanhoitaja Mirja Pietilä
mirja.pietila@varha.fi p. 044 907 3657
Yksikön esimies Satu Suikkanen
satu.suikkanen@varha.fi p. 040 632 7289
Vastaava sairaanhoitaja Sanna Visa
sanna.visa@varha.fi p.050 553 0932
Palvelukoordinattori Maria Vane-Tempest,
maria.vane-tempest@varha.fi p. 040 159 0070
Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan