Skip to main content
test
Kesäsijaisuudet, Röntgen - Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Haemme röntgenhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehitysmyönteisen työn erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa. Fysiologian ja isotooppitutkimusten yksikkö ja radiologian yksikkö ovat kaksi erillistä yksikköä. Teemme tiiviisti yhteistyötä mm. tietokonetomografiakuvantamisen osalta.
Isotooppiyksikkömme tekee laajasti fuusiotutkimuksia, varjoainefuusiotutkimuksia, sekä perinteisiä isotooppitutkimuksia laajalla valikoimalla. 1/2021 olemme ottaneet käyttöön moderneimman saatavilla olevan PET/TT-teknologian. Tilamme ovat ajanmukaiset. Röntgenhoitajien mahdollisuutta osallistua kotimaisiin ja ulkomaisiin koulutuksiin tuetaan. Uuden PET/TT-laitteen myötä röntgenhoitajan toimenkuvaan tuli mukaan tietokonetomografiatutkimukset.

Radiologian yksikköömme kuuluvat Seinäjoen keskussairaalassa Keskus- ja Y-röntgenit sekä maakunnassa Kauhavan, Lapuan Alajärven, Ilmajoen, Kurikan, Jalasjärven ja Kauhajoen terveyskeskusten röntgenit. Keskussairaalan Y-röntgen toimii 24/7 alueen ainoana päivystysröntgeninä. Tavanomaisten natiivitutkimusten lisäksi teemme tietokonetomografia-, magneetti-, mammografia-, angiografia-, varjoaine- ja ultraäänitutkimuksia. Terveyskeskus röntgeneissä teemme natiivi- sekä optg- ja UÄ-tutkimuksia. Laitteistomme on ajanmukainen.
Röntgenhoitajan työ fysiologian ja isotooppitutkimusten yksikössä on päivätyötä ja radiologialla kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on 140 op röntgenhoitajan ammattikorkeaopintoja suoritettuna ennen kesätyön alkamista tai laillistetun röntgenhoitajan tutkinto (laki 559/94).

Arvostamme hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä. Tarjoamme hyvän ja iloisen työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää yksikköjämme. Liittyisitkö moniammatilliseen tiimiimme?

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Seinäjoki 18.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Fysiologian ja isotooppitutkimusten yksikkö, osastonhoitaja Sanna Autere
puh. 050 474 2841
Radiologian yksikkö, osastonhoitaja Sari Hänninen
puh. 050 474 5432,
Radiologian yksikkö, apulaisosastonhoitaja Johanna Haapa-aho
puh. 050 474 5507
Resurssipalvelut, palveluesimies Leena Hella-Isoaho
puh. 050 474 3192
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Diagnostiikkakeskus, Fysiologian ja isotooppitutkimusten yksikkö
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb