Skip to main content
test
Kesäsijaisuus lääkärille tai erikoistuvalle lääkärille, Keusoten Kotisairaala - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kokenut lääkäri tai erikoistuva, tule kesäksi monipuolisten tehtävien pariin Keusoten alueelliseen kotisairaalaan!Mitä tarjoamme kesäsijaisille

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Keski-Uudenmaan sydämessä.
  • Mahdollisuuden erikoistumisjaksolle, josta lisää alempana.
  • Mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen osa-aikaisuuksilla sekä osittaisella etätyöllä.
  • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet.
  • Keusoteen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla liikut toimipisteisiin pääkaupunkiseudulta sujuvasti ruuhkaa vastaan.
  • Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja ison lääkäripoolin tuen, jossa et jää yksin!
  • Tarjoamme kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet. Suhtaudumme myönteisesti myös tutkimukseen ja meiltä löydät halutessasi myös tutkimusprojektin ja ohjaajat.
Tutustu tarkemmin lääkärin työhön kotisivujemme kautta: Avaa tästä Lääkärien rekrysivusto.

Kesätyö kotisairaalassa

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaille heidän kotonaan ja poliklinikalla. Kotisairaalan pääasialliset potilasryhmät ovat palliatiivisen hoidon potilaat ja infektiopotilaat. Alueellisen Kotisairaalan toimistot sijaitsevat Hyvinkäällä H-sairaalassa, Järvenpään JUST:ssa, Mäntsälän ja Nurmijärven Kirkonkylän terveysasemalla. Lääkärin työ kotisairaalassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Pääset vaikuttamaan oman päiväsi kulkuun ja työskentelet moniammatillisessa tiimissä. Kotikäynneillä on aina mukana sairaanhoitaja ja kohtaamiselle on hyvin aikaa. Saat kokemusta tai voit syventää osaamistasi palliatiivisessa hoidossa. Kotisairaalan virat ovat täynnä ja meillä työskentelee kokeneita erikoislääkäreitä ja palliatiivisia lääkäreitä, konsultaatiotuki on hyvä.

Sinä kesätyöntekijänä

Voit olla jo valmis lääkäri tai erikoistumassa. Meillä on yleislääketieteen, geriatrian ja palliatiivisen hoidon koulutusoikeudet. Halutessasi tehtäväkuvaan voidaan räätälöidä mukaan myös polikliinistä toimintaa mahdollisen erikoisalasi perusteella ja työnkierto eri toimipisteissämme on mahdollista. Uudistamme ja kehitämme jatkuvasti työ- ja toimintaprosessejamme entistä potilaskeskeisemmiksi ja käytämme LEAN- menetelmiä sekä yhteisöohjautuvuutta työn kehittämisessä.

Kelpoisuusehtona edellytämme valittavalta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työ ajalle 1.5.-31.9.2023 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Noudatamme koeaikaa, joka on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
Alueellisen kotisairaalan lääkärin työstä lisätietoja antaa Ylilääkäri Anni Karppila, 050 497 0883, anni.karppila@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 31.5.2023 klo 14:00. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Anni Karppila, 050 497 0883, anni.karppila@keusote.fi.

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Sairaalankatu 1, Hyvinkää

Rekommenderade jobb