Kesäsoittajat

Kesäsoittaja (Viisi paikkaa: 4 soittajaa, 1 laulaja)

Haetaan soitto- ja laulutaitoisia nuoria Seinäjoen kaupungin Kesäsoittajat-bändiin.

Kesäsoittajat harjoittelevat ohjelmistonsa (mm. pop, rock, lastenmusiikki) Louhimon ohjauksessa Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan soittotiloissa. Ohjelmisto kootaan yhteistyössä bändin kanssa. Viikon harjoittelujakson jälkeen yhtye esiintyy eri kohteissa ympäri Seinäjokea (mm. uimarannat, puistot, kauppakeskukset, päiväkodit). Yhtyeen mukana kulkee esiintymiset sopinut sekä äänentoistosta vastaava kesäsoittajien tuottaja. Kesäsoittajien työviikko kestää maanantaista perjantaihin. Harjoittelujaksolla työt sijoittuvat aikavälille 8-16 ja esiintymisjaksolla aikavälille 10-18.

Työ kestää 4 viikkoa 5.7.-1.8.2021.

Kesätyöpaikat ovat haettavissa 8.2.-7.3.2021 välisen ajan Kuntarekryssä. Haku päättyy klo 15. Hakijan tulee olla 16-22 vuotta täyttänyt työn alkaessa.

Toivomme hakijan liittävän hakemukseen linkin videomuotoiseen soitto- tai laulunäytteeseen. Näytteen suositeltu pituus on 1-2 min. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Tanja Huuskonen, ts. lastenkulttuurikoordinaattori
Lastenkulttuurikeskus Louhimo
p. 044 418 1273, tanja.huuskonen(at)seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Kulttuuripalvelut
Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, jossa on tilaa kaikelle hyvälle. Seinäjoella on tilaa asua ja kasvaa, tilaa yrittää ja menestyä. On tilaa tehdä, ideoida, innovoida ja ajatella. Tilaa kulttuurille, liikunnalle ja harrastuksille. On tilaa toteuttaa itseään, tilaa tavoitella unelmiaan ja tilaa olla rohkea. Ennen kaikkea tilaa on onnistumiselle, onnelle ja hyvälle elämälle.