Kesätöihin kotihoitoon

Essoten kotihoidossa on tarjolla eri pituisia kesätyöpaikkoja eri puolilla Etelä-Savoa. Haemme kesätöihin lähihoitajia, sairaanhoitajia sekä alan opiskelijoita. Tehdään hyvä arki yhdessä asiakkaillemme ja henkilökunnalle! Tule kesätöihin Essoten kotihoitoon!

Jokaisessa kotihoidon yksiköissämme työskentelee monipuolista osaamista omaava joukkue. Meillä on töissä sairaanhoitajia ja lähihoitajia, lisäksi käytettävissämme on muun muassa fysioterapeutteja ja palveluohjaajia. Uudet työntekijämme arvostavat lämmintä vastaanottoamme ja opiskelijoilta olemme saaneet toistuvasti myönteistä palautetta, joten myös Sinun on helppo solahtaa kesäksi joukkoomme!

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää akuuttia ja pitkäaikaista sairaanhoitoa, lääkehoitoa, kuntoutusta ja terveyden edistämistä sekä päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointi sekä palveluohjaus. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa sairaanhoitaja ja lähihoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palvelusta. Työ sisältää sekä sairaanhoidollisia tehtäviä, kuntoutusta että päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palvelutarpeen arviointia. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa lähihoitaja ja sairaanhoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito -ja palvelusuunnitelman mukaan.

Työssä kotihoidossa parasta on monipuolisuus, mielekkyys ja mahdollisuus kehittymiseen. Itsenäinen työ haastaa ja palkitsee. Osaamista ja ongelmanratkaisutaitoja pääsee hyödyntämään monipuolisesti ja ammatillinen osaaminen kehittyy joka päivä. Asiakkaamme asuvat sekä maaseutu- että taajama-alueilla. Työskentelemme asiakkaidemme kodeissa, ja työmatkoja taitamme kävellen, pyöräillen sekä autoilla. Käytössämme on leasingautoja ja sähköpyöriä. Mikä onkaan sen mukavampaa kuin nauttia työmatkoilla kesästä ja Etelä-Savon upeista maisemista!

Kelpoisuutena sairaanhoitajan tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitajaopiskelijat toimivat lähihoitajan tehtävissä. Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan sijaisena voi toimia lähihoitajaopiskelija, joka on suorittanut yli 55 osp pakollisista opinnoista. Työaikamuoto kotihoidossa on jaksotyö ja työ on kaksivuorotyötä.

Voimassa oleva ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työssä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Maksamme yli kolmen kuukauden uusissa työsuhteissa rekrytointilisää 10 % ajalla 1.5.2021 - 30.11.2021.

Ota rohkeasti yhteyttä kotihoidon koordinaattori Päivi Manniseen ja suunnitellaan Sinulle sopiva sijaisuus heti! Halutessasi voit toivoa myös hybridi-sijaisuutta tutustumalla vanhuspalveluihin laajemminkin työskentelemällä osan sijaisuudesta kotihoidossa ja osan asumispalveluissa. Ole nopea, sillä haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa sitä mukaa kun hakemuksia tulee!

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Opiskelijan tulee liittää oikeaksi todistettu ajantasainen opintorekisteriote. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.essote.fi/kotihoidon-ammattilaiseksi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon koordinaattori Päivi Manninen, puh. 040 359 8205, paivi.manninen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Suggested jobs