Kesätöitä hoitajille ja sairaanhoitajille

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija! Tule osaavaan joukkoomme KTO:n lääketieteelliseen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana. Teemme rekrytointia jo haun aikana.

Haemme hoitajajia ja sairaanhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kokemusta lasten sairaanhoidosta ja kiinnostusta oman työsi kehittämiseen, on tämä paikka sinua varten.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa (yli 3kk kestäneissä työsuhteissa), ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Yksikkömme palvelee pääasiassa lapsia ja nuoria, joilla on kehitysvamma tai kehitysviive sekä tutkimuksellinen, hoidollinen tai kuntoutuksellinen kehitysvammalääketieteeseen kuuluva palvelun tarve. Tarjoamme myös lyhytaikaisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja aikuisille ja ikääntyneille kehitysvammaisille asiakkaille.

Hoitaja: Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai aikaisempi vastaava tutkinto tai alan opiskelija.

Sairaanhoitaja: Laillistetun sairaanhoitajan tutkinto tai alan opiskelija.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 332648 / Laku.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/kehitysvammalaaketieteelliset-palvelut/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 7.30-15.30: palveluesimies Heidi Haapala, 050 514 7338, Heidi Haapala@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Lääketieteellinen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikkö
Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.