Kesätöitä lähihoitajille/sairaanhoitajille

Oletko kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta? Hae nyt työyhteisöömme vanhuspalveluihin, jossa keskiössä ovat laadukas hoitotyö ja asiakkaiden hyvinvointi. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut tai alan opiskelija.

Haemme asumispalveluihin ja kotihoitoon LÄHIHOITAJIA ja SAIRAANHOITAJIA erimittaisiin sijaisuuksiin kesän 2021 ajaksi.
Työ on vuorotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä. Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Esimies ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai riittävä määrä alan opintoja.
Tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 1.4.2021 (www.kuntarekry.fi). Paikat voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme kertoa lisää ja sopia sinulle sopivasta sijaisuudesta.

Tutustu työnantajaan

Vanhustyönjohtaja Elisa Pajala
p.0404883534
elisa.pajala@lapinlahti.fi
Kotihoidon esimies Tuija Kelahaara
p.0404883551
tuija.kelahaara@lapinlahti.fi
Mäenpihan vastaava sairaanhoitaja Kirsi Ruotsalainen
p.0404883521
kirsi.m.ruotsalainen@lapinlahti.fi
Kotipihan vastaava sairaanhoitaja Marika Ahonen
p.0404883651
marika.ahonen@lapinlahti.fi

Lapinlahden kunta,vanhuspalvelut
Osoite: Kansantie 10 73100 Lapinlahti, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9800 asukkaan kulttuuri-ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikuntayhteyksien, viitostien ja Savonradan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.

Suggested jobs