Kesätöitä Näsin kuntoutuskeskuksessa

Sinä sairaanhoidon ammattilainen tai alan opiskelija, tervetuloa meille kesätöihin!

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Ketterät kokeilut ovat meille mahdollisuuksia, mutta emme halua tinkiä tekemisen laadusta. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä. Unelmien kotikaupunki on hyvinvointia elämän eri tilanteissa.

Näsin kuntoutuskeskus on aktiivinen, 74 paikkainen yksikkö, jossa hoidetaan kotoa tai erikoissairaanhoidosta tulevia kuntoutusta ja jatkohoitoa tarvitsevia potilaita. Heistä suurin osa on lyhytaikaishoidossa, osa tarvitsee pidempiaikaista kuntoutusta ja hoitoa.

Wilhelmina on lyhytaikaishoidon yksikkö, jossa on lyhytaikaishoitoa eri muodoissa sekä päivätoimintaa.

Henkilökunta työskentelee kuntouttavalla työotteella yhteisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Haemme vuosiloman sijaisiksi sairaanhoitajia/terveydenhoitajia, lähihoitajia tai alan opiskelijoita. Sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 30.4.2020 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/vuodeosastot-ja-kotisairaala

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat
osasto 1, osastonhoitaja Eva Frejborg, puh. 040 093 6888, eva.frejborg@porvoo.fi
osasto 2, osastonhoitaja Leena Weckström, puh. 040 518 9340, leena.weckstrom@porvoo.fi
osasto 3, osastonhoitaja Päivi Savolainen, puh. 040 515 5401, paivi.savolainen@porvoo.fi
Wilhelmiina, palveluesimies Roope Tyynelä, puh. 040 141 6337, roope.tyynela@porvoo.fi

Näsin kuntoutuskeskus
Osoite: Askolinintie 1, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.