Kesätöitä sairaanhoitajille

Oletko kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta? Hae nyt työyhteisöömme, jossa keskiössä ovat laadukas hoitotyö ja asiakkaiden hyvinvointi. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut tai alan opiskelija. Meillä peruspalvelukuntayhtymä Kallion kotihoidossa arvostetaan työntekijöitä ja työyhteisössä on hyvä ja kannustava ilmapiiri.

Haemme Kallion kotihoitoon SAIRAANHOITAJIA erimittaisiin sijaisuuksiin kesän 2021 ajaksi.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Sairaanhoitaja työskentelee tiimityössä ja vastaa asiakkaidensa hoidosta ja ohjaa omaa tiimiään. Tukena työllesi on moniammatillinen tiimi.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Arvostamme positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto tai riittävä määrä alan opintoja. Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 31.3.2021 (www.kuntarekry.fi). Paikat voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä. Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme kertoa lisää ja sopia sinulle sopivasta sijaisuudesta.

Yhteystiedot:
- Nivala-Sievi: palveluesimies Eija Anttila puh. 044 419 6701
- Alavieska-Ylivieska: palveluesimies Marjatta Hyyppä puh. 044 419 6350
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystiedot:
- Nivala-Sievi: palveluesimies Eija Anttila puh. 044 419 6701
- Alavieska-Ylivieska: palveluesimies Marjatta Hyyppä puh. 044 419 6350
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotihoito
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!