Kesätyö 2020, Osastonsihteeri

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja monipuolinen asiakaspalvelutyö sairaalaympäristössä?

Meillä olisi tarjolla kesäsijaisuuksia Kuopion yliopistollisen sairaalan Sihteeripalveluissa.

Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä osastonsihteeripalveluja KYSin eri työyksiköille. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työn organisaatiomme eri erikoisalojen poliklinikoilla, vuode- ja toimenpideosastoilla.

Työtehtävät vaihtelevat työyksikkökohtaisesti ydintehtävien mukaan. Osastonsihteerin ydintehtäviä ovat muun muassa ajanvaraus, asiakaspalvelu, potilaan hoitoa tukevat tehtävät, potilasasiakirjaliikenteestä huolehtiminen, tilastointi ja laskutus sekä yksikön tukitoiminnot.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sinulla on sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutus sekä terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta. Työskentely tapahtuu joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä osastonsihteereiden tiimeissä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, innostuneen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Kesän ajan sijaisuudet alkavat alkukesästä ja jatkuvat työyksikköjen tarpeen mukaisesti lomakauden ajan syyskuun loppuun saakka. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli pystyt aloittamaan työt jo keväällä ennen kesälomakautta.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat rekrytoija Eetu Salmela, eetu.salmela(at)kuh.fi, 044 717 6794, palveluesimies Anu Kopponen, anu.kopponen(at)kuh.fi, 044 717 4606 ja palveluesimies Kirsi Kivimäki, kirsi.kivimaki(at)kuh.fi, 044 717 4604.

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70029 Kys