Haemme lähihoitajia ja opiskelijoita kesätyöntekijöiksi

Tuusulan Lahelaan kehitysvammaisten asumisyksikköön Neitoperhoon

Työsuhteen aloitus ja kesto sovitaan hakijan kanssa.

Suurin osa sijaisuuksista sijoittuu ajalle 1.6.-31.8.2021.

Neitoperho on kehitysvammaisten henkilöiden ryhmämuotoinen asumisyksikkö. Neitoperho sijaitsee Tuusulan Lahelassa, pientaloalueella. Asukkaat asuvat ryhmämuotoisessa asumisyksikössä, omissa kodeissaan ja ohjaajat ovat asukkaiden saatavilla ympärivuorokautisesti.

Haettavien kesätyöntekijöiden työaika painottuu pääsääntöisesti klo 7-21 välille, työ voi sisältää myös yötyötä. Työtä tehdään asukkaiden kotona ja lähtökohtana on asukkaiden arvojen, sekä kodin kunnioittaminen. Neitoperhon asukkaat tarvitsevat apua arkielämän toiminnan ohjauksessa ja osallistamisessa yhteiskunnan toimintoihin.

Arvostamme aitoa halua ja sitoutuneisuutta työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa. Arvostamme myös toimintakykyä edistävää, ylläpitävää ja kannustavaa työotetta. Asukkaamme toivovat, että ohjaajilla on kiinnostusta pitää yhteisöllisyyttä yllä erilaisten tekemisten keinoin, mm. leipominen, ruoanlaitto, käsityöt. Lisäksi he toivovat ohjaajilta ystävällisyyttä ja huumorintajua. Edellytämme asukkaiden osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden huomioimista ja kunnioittamista.

Me edellytämme:

  • soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sekä laillistamista Suomesta
  • huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa, mikäli vaadittavat opiskelut on tehty
  • rokotesuojaa 48§ mukaisesti
Palvelussuhteenehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan.
  • koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta
Hakuaika päättyy 31.5.2021 klo 14.00

Lisätiedot & yhteydenotot:

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Suggested jobs