Kesätyö 2021, Nilakka

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä terveydenhuollon tehtävien parissa? Viihdytkö työympäristössä, jossa luonnonläheisyys ja positiivinen paikallinen identiteetti yhdistyvät nykyaikaiseen terveydenhuoltoon?

Tule kesätöihin Kysteriin Pielavedelle ja Keiteleelle. Meillä on työtä tarjolla valmiille sairaanhoitajille ja lähihoitajille sekä alan opiskelijoille.

Työ terveysasemien vastaanotoilla ja vuodeosastolla on monipuolista potilastyötä sisältäen perushoitotyötä, tutkimuksia ja akuutteja tilanteita.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät ihmisläheisestä työstä. Olet positiivisesti ajatteleva, motivoitunut ja oppimiskykyinen. Viihdyt työssäsi, jos haluat tehdä merkityksellistä, monipuolista ja vastuullista potilastyötä moniammatillisessa työyhteisössä.

Tarjoamme sinulle tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on lähellä. Tervetuloa!

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajilla ja lähihoitajille on ko. ammatin tutkinto sekä Valviran rekisteröintitodistus. Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 60 opintopistettä lähihoitajan sijaisuuksiin ja 140 op. sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna 2/3 opinnoista. Vaaditut opintopisteet tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Voit liittää mukaan myös esimerkiksi opintorekisteriotteesi sekä mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset harjoitteluista ja aikaisemmista työtehtävistä.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri
Kysteri / Nilakan palveluyksikkö
Savikontie 15
72400 Pielavesi

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat: Pielavesi; osastonhoitajat Paula Hautsalo (vastaanotto) 017 171043, Mervi Kärkkäinen (vuodeosasto) 017 171065, Keitele; osastonhoitaja Auvo Kinnunen(vastaanotto) 017 171 003. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kuh.fi

KYSTERI
Osoite: Savikontie 15, 72400 Pielavesi

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 350 henkilöä. Tule ja viihdy Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin Kysterissä!