Kesätyö 2021, Osastonsihteeri

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja monipuolinen kesätyö asiakaspalvelutehtävissä sairaalaympäristössä?

Etsimme kesätyöntekijöitä osastonsihteerin tehtäviin Kuopion yliopistollisen sairaalan Sihteeripalveluihin. Katsomme tästä rekrytoinnista sijaisia myös mahdollisiin alkuvuoden ja kevään aikana alkaviin sijaisuuksiin, joten mainitsethan mille aikavälille olet käytettävissä töihin.

Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä osastonsihteeripalveluja KYSin eri työyksiköille. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työn organisaatiomme eri erikoisalojen poliklinikoilla, vuode- ja toimenpideosastoilla.

Työtehtävät vaihtelevat työyksikkökohtaisesti ydintehtävien mukaan. Osastonsihteerin ydintehtäviä ovat muun muassa ajanvaraus, asiakaspalvelu, potilaan hoitoa tukevat tehtävät, potilasasiakirjaliikenteestä huolehtiminen, tilastointi ja laskutus sekä yksikön tukitoiminnot.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sinulla on sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutus sekä terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta. Työskentely tapahtuu joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä osastonsihteereiden tiimeissä. Päivystyksellisissä yksiköissä työ on 3-vuorotyötä, joten ilmoitathan hakemuksen yhteydessä, oletko valmis tekemään vuorotyötä vai etsitkö mieluummin päivätyötä.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista.

Käymme hakemuksia läpi tammi-helmikuun ja sovimme haastatteluja helmi-maaliskuulla, kun sijaistarpeet selkiytyvät. Pyrimme tiedottamaan mahdollisimman pian hakemuksesi tilanteesta.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista. Lisätietoja antaa rekrytoija Eetu Salmela, eetu.salmela(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!