Kesätyö 2021, Sairaanhoitaja- ja kätilöopiskelija

Hei sinä terveydenhuoltoalan opiskelija (sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja)! Etsitkö merkityksellistä kesätyötä?

Kuopion yliopistollisen sairaalan eri työyksiköissä on haettavina sijaisuuksia kesälle 2021.

Osaamisalueet, joihin haemme kesäsijaisia, ovat:

-Hoitotyön palvelut 1A, Naistentaudit ja synnytykset

-Hoitotyön palvelut 1B, Lastentaudit

-Hoitotyön palvelut 2, Medisiininen keskus, Syöpäkeskus, Sydänkeskus

-Hoitotyön palvelut 3, Kirurgia, Tuki- ja liikuntaelinsairaudet, Aistinelinsairaudet, Neurokeskus

-Hoitotyön palvelut 4, Psykiatria, Lasten psykiatria

Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on yli 140 opintopistettä ammattiin johtavista opinnoista suoritettuna jo hakuaikana. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Eduksi katsotaan käytännön harjoittelujakson suorittaminen jossakin KYSin työyksikössä.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan opintorekisteriotteesi sekä mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset harjoitteluista ja aikaisemmista työtehtävistä.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin tammikuun aikana.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoija Minna Saihomaa, minna.saihomaa(at)kuh.fi

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!