Skip to main content
test

SOTE-alan ammattilainen tai opiskelija, tule kesätöihin meille Kuopion kaupungille kesällä 2022!

Meillä on tarjolla monipuolisia kesätyömahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi.

Kuopion kaupungilla on haettavana lähihoitajan sijaisuuksia kotihoidon tiimeissä sekä kotiuttavassa ja kuntouttavassa arviointiyksikössä. Kotihoidossa palvelut ja hoito annettaan asiakkaan kotiin ja työ tehdään asiakkaiden kotona ja palvelutaloissa. Myös kotiuttavassa ja kuntouttavassa arviointiyksikössä työ tehdään asiakkaan kotona ja yksikkö tuottaa kahta palvelua, kuntouttavaa arviointijaksoa ja tuettua kotiutumista.

Työ hoiva- ja vammaispalveluissa on kokonaisvaltaista asiakkaasta huolehtimista, ja toimit yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Työssä tavoitteena on tarjota laadukasta palvelua ja hoitoa asiakkaille, jossa korostuu asiakaslähtöisyys, luottamus, kunnioitus ja yhteisöllisyys. Periaatteena on turvata jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä, omista voimavaroista lähtevää, elämänarvoja kunnioittavaa hoitoa ja palvelua.

Kelpoisuusehtoina kesäsijaisuuksiin on lähihoitajan tutkinto tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija riittävin opintosuorituksin. Kelpoisuus tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää suojaa.

Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta sekä sitoutumista työhön. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja moniammatillinen työyhteisö tukee sinua työssäsi. Lisäksi isona työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuuksia jatkaa urallasi kaupungilla myös kesän jälkeen, ja meillä pääset hankkimaan kokemusta laajasti eri osaamisalueilta!

Kesätyöpaikat sijaitsevat eri puolella Kuopiota; kantakaupungissa, Karttulassa, Vehmersalmella, Riistavedellä, Juankoskella, Nilsiässä ja Maaningalla. Hakemusta tehdessäsi saat esittää toiveen tiimistä kesän ajalle, jossa haluaisit työtä tehdä.

Osassa kotihoidon kesäsijaisuuksissa vaaditaan ajokortti (B). Työnantaja tarjoaa auton työvuoroihin. Tarjolla on myös sijaisuuksia, joissa ajokortti ei ole välttämätön.

Työaika on 38,25 h/vko.

Tehtävän täytössä voidaan noudattaa koeaikaa ja palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen.

Haastattelut kesän sijaisuuksiin aloitamme jo hakuaikana ja sijaisuudet täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisuuksista antaa Kuopion kaupungin perusturvan ja terveydenhuollon henkilöstövälitys. Voit välittää kysymyksesi sijaisuuksista tai yhteydenottopyynnön osoitteseen henkilostovalitys@kuopio.fi

Lisätietoja

Kuopion kaupunki

120 000 asukkaan Kuopiossa työ, opiskelu ja vapaa-aika on helppo tasapainottaa omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Palvelutasoltaan erinomainen elinympäristö mahdollistaa sen, että täältä löytyvät kaikki hyvän elämän elementit jokaiseen tarpeeseen. Täällä on lupa elää omassa tahdissa, keskellä luontoa ja kaupunkia, inhimillisyyden ympäröimänä.


Osoite: 70100 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb