test
Kesätyö 2022, Sairaanhoitaja- ja kätilöopiskelija - Kuopion yliopistollinen sairaala

KYSin kesäsijaisuudet -22 ovat haettavana juuri nyt! Oletko etsimämme terveydenhuoltoalan opiskelija?

Osaamisalueet, joihin haemme kesäsijaisia, ovat:

-Hoitotyön palvelut 1A, Naistentaudit ja synnytykset, 1B, Lastentaudit

-Hoitotyön palvelut 2, Medisiininen keskus, Syöpäkeskus, Sydänkeskus

-Hoitotyön palvelut 3, Kirurgia, Tuki- ja liikuntaelinsairaudet, Aistinelinsairaudet, Neurokeskus

-Hoitotyön palvelut 4, Psykiatria, Lasten psykiatria

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on yli 140 opintopistettä (ammattiin johtavista opinnoista) näiden tulee olla suoritettuna ennen sijaisuuden alkua. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Eduksi katsotaan käytännön harjoittelujakson suorittaminen jossakin KYSin työyksikössä.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan myös opintorekisteriotteesi sekä mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset harjoitteluista ja aikaisemmista työtehtävistä.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin tammikuun aikana.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoija Tuulikki Tähtivaara, tuulikki.tahtivaara(at)kuh.fi

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb